{{ message.message }}
{{ button.text }}

3 foto's, mijn leven!

Ook ik deel graag 3 foto's met jullie die mijn leven weergeven. 1 from the past, 1 of the present & 1 for the future!

Afbeelding blog '3 foto's, mijn leven!'

welke-drie-fotos-zeggen-alles-over-jouw-leven

StephanieDaan kwam met de uitdaging om 3 foto's te posten die jouw leven weergeven. Eerst heb ik hier eens goed over nagedacht. Wat is het moeilijk om maar 3 foto's te kiezen. Uiteindelijk wist ik hoe ik het wilde doen. 1 foto uit mijn jeugd, 1 foto van nu en 1 foto die voor de toekomst staat. Nog een leuk bijkomend voordeel van deze uitdaging is voor mij dat ik inmiddels al mijn foto's weer in nieuwe fotoboeken heb gedaan. Dit stond al een tijdje op de planning :) Dit zijn dus mijn 3 foto's:

FOTO 1


lin%20-%201%20(1)_1454250687.jpg

Mijn jeugd. Ontelbaar veel foto's waar ik met mijn duim in de mond opsta. Dit heb ik dan ook tot mijn 11e volgehouden. Deze foto is met sinterklaas gemaakt. Ik lag lekker na te genieten onder de deken, met 'de buit' om mij heen gestalt. Deze foto staat dan ook wel symbool voor wat ik me uit mijn jeugd kan herinneren. Een meisje die ondanks dat mijn ouders het niet ruim hadden wel alles had en intens genoot van de feestdagen met de familie.

FOTO 2


12636912_624198124398686_488250520_o_145

Het heden. Op dit moment staan mijn vriend en ons zoontje voor mij zeker centraal. In principe draait de hele werled nu even om hun. Tuurlijk ga ik ook wel een shoppen of lekker naar een vriendin ofzo. Maar hun zijn nu het aller belangrijkste. Ik ben dit jaar 11 jaar samen met mijn vriend en ons zoontje is nu 1 jaar. Het zijn allebei kanjers waar ik dagelijks de vlinders nog van in mijn buik voel :)

FOTO 3


ftprzp4afifpgpk386r_1454250878.jpg

De toekomst. Natuurlijk kan ik geen foto plaatsen die in de toekomst genomen is. Als het wel kon, dan zou het foto zijn waarbij je mijn vriend aan het werk ziet als fotograaf. Dat is namelijk hoe ik onze toekomst graag zou zien. Dat het ons is gelukt om van onze hobby ons werk te maken en een eigen bedrijf in fotografie en vormgeving hebben opgezet. Om het plaatje perfect te maken zouden er ook 2 kindjes op die foto te zien zijn die mama helpen met de set-up. 1 van die kindjes is ons zoontje, die dan al ouder is en de 2e is het kindje die hopelijkdit jaar nog in mijn buik gaat groeien.

Dit was een pittige maar zeer lueke uitdaging! Doe je ook mee?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je