{{ message.message }}
{{ button.text }}

2Doc:Roze wolk #RESPECT

Net met open mond gekeken naar 2Doc:Roze wolk, is dit echt?! IS DIT nu hoe het voelt?

Afbeelding blog '2Doc:Roze wolk #RESPECT' Achtergrond blur afbeelding

Om een postnatale depressie te hebben? Echt een heel confronterende en mooie documentaire.

Ik schrijf deze blog, voor alle mama's die mee hebben gewerkt aan deze documentaire *, want het zal vast niet makkelijk geweest zijn om dit allemaal te delen, om er weer doorheen te gaan en weer terug te blikken op een heftige en zware tijd(understatement). 

DANKJEWEL, dat jullie dit delen! En er het taboe afhalen! Echt, RESPECT!

Ik heb zelf gelukkig geen ervaring hiermee gehad maar had er van te voren(toen ik voor het eerst zwanger was) wel vanalles over gelezen, ook had ik de gelukkige huisvrouw gezien, maar kon me er werkelijk geen voorstelling van maken! Soms na de bevalling,als ik me rot voelde was ik bang dat ik het misschien wel kreeg of had, maar niet door had, want dat hoorde ik wel vaker en had ik ook gelezen. Dat was niet zo, verre van weet ik nu. Want nu heb ik gezien wat het echt inhoud. Dankjewel, want hiermee is een stuk onduidelijkheid voor mij weggenomen in de oh-zo verwarrende boze buitenwereld en binnenwereld;)

Dat de ZON maar weer heel hard mag gaan schijnen voor jullie!

Liefs!

*En natuurlijk voor alle mama's die ook te maken hebben gehad van die pikzwarte wolk!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je