{{ message.message }}
{{ button.text }}

| 28 maart | Pasen

Wat vind ik nou eigenlijk van Pasen

Afbeelding blog '| 28 maart |
Pasen ' Achtergrond blur afbeelding

Pasen komt eraan, en dus is het tijd om de paasversiering en paasdecoratie in huis te halen.

NOT...  

Nou spreek ik voor mezelf hoor. Ik heb gewoon niet zoveel met Pasen, en dan meer met de paastak en het versieren dan Pasen in het algemeen.

Voor de foto's van dit blog heb ik mijn paaseitjes van zolder tevoorschijn gehaald, volledig onder het stof...

Er staan magnolia takken op tafel en dan hang ik liever daar mijn paaseitjes in ipv een paastak in huis te halen. Je moet weten dat tegen de tijd het kerst word ik volledig los ga in mijn intrieur met kerstdecoratie. Dat dan weer wel..

Op Instagram zie ik verschillende foto's van mooi gedekte paastafels voorbij komen, dat vind ik dan weer wel leuk om te zien en te doen. Zondag en maandagochtend de tafel dekken en gezellig eten met elkaar. Helaas is de werkelijkheid in huize Banken heel anders... altijd sportende kids met een Paas toernooitje hier en daar.. 

Ik geniet van alle foto's van mooi gedekte tafels, paasdecoratie, versieringen en reclame boekjes vol met lekker eten om mij heen 

En ach die eitjes in mijn magnolia takken staan niet eens zo verkeerd, ik laat ze lekker hangen..

Fijne paasdagen allemaal! 

Liefs Angela 


Afbeelding blog '| 28 maart |
Pasen '
Afbeelding blog '| 28 maart |
Pasen '

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je