Snap
  • Mama

27-- van puinhoop naar leugenaar.

Okee, mijn leven is op dit moment een enorme puinhoop en ik weet even niet hoe ik het op kan lossen.

Okee mijn leven is op dit moment een enorme puinhoop en ik weet even niet hoe ik het op kan lossen.

Ik krijg allemaal berichtjes van kim. Dat zei het gevoel heeft dat er iets speelt tussen Bart en mij. Dat ze bijvoorbeeld vind dat we wel erg vaak tegelijk online zijn. Dat ze denkt dat Bart meer van mij wil nu ik weer vrijgezel ben en of ik er alsjeblieft niet in wil trappen.

Ik lees haar berichtjes en ga me er alleen maar rotter door voelen.

Maar dan, dan komt het berichtje die ik eigenlijk allang had verwacht.

"Godverdomme Nikki! Je weet dat ik zwanger ben! Wat ben je nou voor vrouw dat je aanpapt met de man van een ander?!" (Ik vraag me zelf ook nog steeds af wat voor vrouw ik ben dat ik iemand zoiets aandoe....)

Ik weet niet wat ik moet zeggen. Ik besluit om alles te ontkennen. Ik kan niet zo goed uitleggen waarom.. Maar nu ik weet wat er allemaal precies gebeurt is met Dennis. Doet me dat veel meer pijn als toen ik het dacht. Ik hoop hier de juiste beslissing mee te maken. Ik heb namelijk echt geen flauw idee wat nu goed is.

Ik stuur kim een bericht. Dat ik niks te maken wil hebben met de problemen die hun blijkbaar hebben. Dat Bart en ik alleen vrienden zijn en dat ik na al het gedoe met Dennis echt geen behoefte heb aan nog meer gedoe en gezeur. Ze lijkt er wel vrede mee te hebben en laat me met rust.

Daarna stuur ik nog steeds lichtelijk geïrriteerd Bart ern bericht; "Ik heb alles ontkent. Zou heel fijn zijn als jij dat ook doet. Ik ben niet de aangewezen persoon om jou relatie te redden. Dat zal jij zelf moeten doen, ik zou het wel fijn vinden als Kim me voortaan met rust laat. Misschien dat je dat ook even kan regelen."

7 jaar geleden

Lees deze reactie nu pas, heel jammer maar krijg er niet altijd melding van. Maak je niet druk, ik zie het als positieve feedback waar ik alleen maar wat van kan leren. Daarnaast zeg je ook dat je het leuk vind om mijn blogs te lezen dus dat is al een groot compliment! Nogmas dankjewel :-)! Liefs Nikki

7 jaar geleden

Ach nee hoor. Ik wilde geen commentaar geven. Ik had m'n mond moeten houden. Het was goed bedoeld maar het komt eigenlijk heel slecht over. Iedereen heeft minpuntjes. Dit was er duidelijk 1 van mij. Ik hou van je blog en ben telkens benieuwd naar de volgende. Ik hoop van harte dat je je droom kan waarmaken en ik wens je heel veel succes. ;-)

7 jaar geleden

Oeps ja, klopt. Dat zijn 2 dikke fouten. Maar het was zeker niet om commentaar te geven hoor. Ik hou van haar blog. ;-)

7 jaar geleden

Moest een ;-) achter ipv ???, ik dacht vermeld het nog even, is niet aanvallend bedoeld namelijk.