{{ message.message }}
{{ button.text }}

#27 Een gezellige eerste kennismaking

Het is zover! T. is eindelijk bij mij thuis gearriveerd en onze eerste live ontmoeting is een feit.. Ik ben verkocht!

Afbeelding blog '#27 Een gezellige eerste kennismaking' Achtergrond blur afbeelding

T. geeft me een flesje wijn en een doosje bonbons. Na drie zoenen op mijn wang laat ik hem binnen en verhuizen we naar de bank. Ik vraag hem wat hij wil drinken en het wordt inderdaad een kopje thee. Ik besluit met hem mee te doen.

Terwijl ik naar de keuken loop, merk ik pas echt hoe zenuwachtig ik ben. Ik zet de wijn en bonbons weg, kook het water en kom al snel weer uit de keuken vandaan met de theedoos, 2 kopjes heet water en iets lekkers voor bij de thee.

Ik zet het allemaal op mijn salontafel en neem plaats op de andere kant van de hoekbank, zodat ik hem goed kan zien. Hij oogt heel relaxed. Jeetje, wat is hij knap!

We kletsen wat en merken al snel hoe gemakkelijk ons dat af gaat. Ik voel me ontzettend op mijn gemak, het is net of ik hem al jaren ken. Dat kalmeert mijn zenuwen enigszins. 

Hij vertelt dat hij al wel eens eerder langs mijn woonplaats is gereden tijdens een motortour, maar dat hij tot nu nooit een reden had gehad om hier ook daadwerkelijk te zijn. Ik voel me gevleid dat ik nu die reden ben. Zijn stem is net zo betoverend in het echt als aan de telefoon.

Ik kan mijn ogen niet van hem afhouden. Hij is lief & ontzettend mooi! De avond vliegt voorbij. We hebben het erg gezellig gehad, maar nu is het tijd dat hij gaat. Hij hijst zichzelf weer in zijn motorpak, geeft me weer 3 zoenen op mijn wang en bedankt me voor een gezellige avond. Dan loopt hij naar zijn motor, start deze en rijdt weg. Ik blijf hem in de deuropening nakijken tot hij niet meer in zicht is...

Ik sluit mijn voordeur. Eenmaal weer alleen bekruipt mij een naar gevoel. Ik wil hem absoluut nog een keer zien! Maar wat als hij daar niet hetzelfde over denkt? Ik kan er niet meer omheen: ik ben verliefd!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Relatie

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je