{{ message.message }}
{{ button.text }}

#25 Soms moet je iets gewoon DOEN!

Na een mislukte date en een aangepaste zoekopdracht kom ik op Lexa een bijzonder profiel tegen..

Afbeelding blog '#25  Soms moet je iets gewoon DOEN!' Achtergrond blur afbeelding

Tussen alle profielen waar ik doorheen scroll, springt er eentje voor mij tussenuit! Ik zie een foto van een jongeman. Hij ziet er veel jonger uit dan hij volgens zijn profiel op dat moment is. Er staat 31 jaar, maar als er had gestaan dat hij 23 was dan had ik dat ook geloofd. 

Hij is absoluut helemaal mijn type! Donker haar, donkere ogen en een lieve uitstraling. Hij oogt een beetje stoer met de kraag van zijn jasje zo omhoog, maar hij heeft schattige lachrimpeltjes om zijn ogen. Ik klik zijn profiel aan: hier wil ik graag meer over weten! 

In zijn profiel staat dat ongeveer 1.80 m is, dat hij IT-er is en dat hij motor rijdt. Ik heb persoonlijk niets met motoren, maar ik heb er verder ook zeker niets op tegen. Het past bij hem, althans: het past bij het beeld wat ik op dat moment van hem heb...  

Uit zijn persoonlijke tekstje maak ik op dat hij 'lief' en 'gezellig' is. Hij sluit het tekstje af met iets in de trant van: 'Wie weet drinken wij samen binnenkort een legendarisch kopje thee.' Een beetje afgezaagd, maar net afgezaagd genoeg om schattig te zijn.

Ik word met de seconde enthousiaster. Deze man zou ik graag willen ontmoeten. Toch durf ik hem niet meteen een berichtje te sturen. Hoe groot is de kans dat ik een berichtje van hem terug krijg? Zoveel mazzel heb ik vast niet! 

Ik sluit mijn laptop af. Hoe groot is de kans dat iemand die ik leuk vind, mij ook leuk vindt? Toch is hij vanaf dat moment niet meer uit mijn gedachten. Ik besluit het erop te wagen. Al snel start ik mijn laptop weer, zoek zijn profiel weer op, vul zijn quiz in en stuur hem alsnog een berichtje. Nu is het afwachten..

Lang hoef ik echter niet te wachten. Ineens krijg ik een melding op mijn Facebook. Het is een privé bericht van hem:

'Hey S., Je had me quiz beantwoord op Lexa en je e-mail achter gelaten. Ik dacht: ik zoek je gewoon even op en wie weet kunnen we via deze weg misschien contact leggen. Groetjes, T.'

Ik ben in shock! Dit had ik niet verwacht en al helemaal niet zo snel! Ik kan niet wachten om te zien hoe dit zich verder zal ontwikkelen..

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Relatie

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je