{{ message.message }}
{{ button.text }}

25 LEVENSVRAGEN TAG!

Ben je benieuwd naar wat onzinnige feitjes en nutteloze weetjes over mij? Lees dan vooral verder!

Afbeelding blog '25 LEVENSVRAGEN TAG!'

Op internet kwam ik de 25 levensvragen tag tegen. Ik vond hem zo leuk dat ik besloot hem ook in te vullen! Vind jij hem ook zo leuk, neem hem dan gerust over en laat het weten in een reactie! Ik vind het namelijk hartstikke leuk om deze, door iemand anders ingevuld, te lezen. Lees je mee?

Hoe ziet de homescreen van je telefoon eruit?

Op dit moment heb ik een foto van Nick en mij op mijn achtergrond, van onze vakantie op Mallorca. Ik wissel echt mega vaak van achtergrond dus het kan zomaar zijn dat er overmorgen weer een foto van Nick en Mason op staat, om maar iets te noemen.
Ook kan het zijn dat er ineens wolken rondzweven op mijn achtergrond.. Volg je het nog? ;-)

Je gaat naar een kroeg/café, wat bestel je?

Nu klinkt ik misschien aardig moeke-achtig, maar ik kan me gewoon niet herinneren wanneer ik voor het laatst de kroeg in geweest ben..O ja! Tijdens het vrijgezellenfeestje van mijn bestie in Utrecht! Toen bestelde ik zwarte vodka, puur!
Maar het meest gebruikelijke is toch wel een witte wijn. De tijden van de (puber) mixjes bestellen in de kroeg zijn voor mij nu toch echt wel een heel end voorbij. Een wijntje, Hugo of (strawberry) mojito maak je mij het meest blij.

Welk woord gebruik je eigenlijk echt té vaak?

Ik merk dat ik vaak woorden gebruik om een gevoel o.i.d. te versterken, bizar, enorm, mega, erg en heel kunnen niet ontbreken in het lijstje. Als iemand een sterk, mooi, overtuigend of krachtig verhaal verteld kan ik ook nogal eens reageren met "dat meen je niet?". Ja duh, natuurlijk meen je het anders zeg je het niet.. O ja, en : 'hendig', lekker Brabants ook.

Wat is je favoriete film?

Normaal kan ik tientallen films opnoemen, dan wordt de vraag gesteld en dan kom je er op geen enkele. Ja, 101 Dalmatiërs?! Maar dat is toch niet helemaal mijn ding. Hoewel ik Disney-films erg kan waarderen. Maar ook Marvel & DC vind ik spannend.
Ik kan me herinneren dat ik Misery (Stephen King) heel lang als favo film gehad heb. Interstellar schiet mij nu ook te binnen, die heeft ook veel indruk gemaakt. Ik ben in mijn hoofd altijd heel erg bezig met het universum, topfilm dus! 

Wat is je guilty pleasure op het gebied van televisie?

Wij volgen Get The F*ck Out Of My House echt elke dag. Ik hoorde op TV dat ze 100 mensen in een huis, ingericht voor 4 personen, zouden stoppen en dan gaan filmen. Ik was benieuwd.. En nu ben ik vooral benieuwd hoe het zal eindigen.
Holland's Next Topmodel, en dan vooral om jury te kunnen spelen. Vroeger toen ik een jaar of 10 was heb ik wel eens gezocht naar een opleiding als jurylid, helaas nooit gevonden ;-) Ik vind het bizar genoeg heel leuk om mensen feedback te geven, daaronder valt niet afkraken dus, dat vind ik minder.
Om een lang verhaal kort te maken; reality TV!

Wat is het laatste liedje dat je hebt geluisterd?

De intro van Buurman&Buurman, haha. Maar het laatste liedje-liedje dat ik zelf heb geluisterd is Bed Peace van Jhene Aiko. Al redelijk oud, maar blijft lekker zo nu en dan.

Naar wie was je laatste appje?

Naar mijn goede vriendin Hannah. Ik moest helaas onze afspraak cancellen.

Wat was je eerste e-mailadres?

anoekie91@home.nl. Deze heb ik niet zelf verzonnen, maar heeft mijn vader voor mij gemaakt toen ik een jaar of 10-11 was. Toen er nog internet was met inbelverbinding, weten jullie nog? Haha.

Waar kun je je enorm aan ergeren?

Als mensen negatief zijn en zeuren. En dan niet van 'wat een kloteweer', daar kan ik me nog wel iets bij voorstellen dat men dat om de haverklap roept in Nederland.
Soms (best vaak) heb je mensen die overal iets negatiefs in zien en dat benoemen en daar dan over gaan klagen en dáár dan weer in blijven hangen. Dit soort situaties vermijd ik het liefst.
Maar mijn aller-aller grootste ergernis en smakken (lees: het horen van mensen die eten). Ik probeer er echt heel vaak niets van te zeggen, want mensen kunnen er gewoon echt niets aan doen. Als ik hier van af zou kunnen komen dan zou ik er veel voor overhebben!
En mensen die wel eens met mij in de auto hebben gezeten weten dat ik me kan ergeren aan mensen die treuzelen in het verkeer. Ik praat dan ook wel eens tegen de personen in de auto voor mij..

Wat is je meest awkward moment ooit?

Ik heb eigenlijk geen awkward momenten. Nee, haha, dikke vette grap. Ik hang aan elkaar van awkward momenten. Meestal zijn het van die momentjes dat je vooral zelf doorhebt hoe awkward je wel niet bezig bent. Maar mijn meest awkward moment waar ik nu op kan komen is toen ik een boer liet, en jawel, toen het helemaal stil was in de bios tijdens het spannendste moment van de film. Awkward, gek woord als je het tien keer achter elkaar zegt eigenlijk.

Wat is je favoriete dag van het jaar?

De eerste dag dat we wakker worden op onze vakantiebestemming. Ik kijk altijd het meest uit naar op vakantie gaan. Als we er dan eenmaal zijn en 's ochtends wakker worden, moet ik altijd even nadenken waar ik ben en wat ik vandaag moet doen. Heerlijk is het dan als je beseft dat je op vakantie bent en he-le-maal niets hoeft!

Wat is je favoriete emoji?

Ik kijk even in mijn telefoon en kijk in WhatsApp onder het kopje 'vaak gebruikt'. Het rode hartje staat op één. Ook gebruikt ik heel vaak dat poppetje dat zo hard moet lachen dat ie traantjes heeft en het poppetje dat een mega brede smile op zijn (of haar? of onzijdig?) gezicht heeft.

Katten of honden?

Tshja, dan honden. Maar ik ben niet zo'n huisdieren-mens. Ik vind dieren echt super leuk hoor, dat wel. Maar dan bij andere mensen of ergens waar ik ook weer weg kan zeg maar. Maar katten.. No. Als ze op je gaan zitten en ze gaan dan met die nageltjes in je been zitten prikken, ik kan er niet tegen. Ik snap ook niet HOE mensen daar tegen kunnen, let me know! Want misschien word ik dan nog wel eens een kattenvrouwtje. Verder vind ik ze hartstikke leuk.

Utrecht of Amsterdam?

Amsterdam. En daar ga ik absoluut niet graag heen om te winkelen. Ja die boetiekjes op de hoekjes en afgelegen straatjes vind ik leuk. En 9-straatjes. Maar ik kies Amsterdam vooral door zijn kunst, cultuur en evenementen.

Koffie of thee?

Dan het liefst thee! Rooibos&kaneel, rooibos mango&perzik.. Lekker! Vooral in de wintermaanden. En als ik thuis ben drink ik thee altijd met melk. Kinderthee, Engelse thee.. er zijn verschillende benamingen voor. En vergeet de honing niet!
Koffie drink ik af en toe ook. We hebben thuis zo'n Nespresso apparaat en ik vind het vooral leuk om nieuwe smaakjes te proeven. Maar ik ben geen mens dat elke ochtend koffie nodig heeft om de dag op te starten.

Serie of film?

Ohhh, dat vind ik heel lastig. Dan ga ik toch voor film.

Engeland of Amerika?

Engeland, Londen. Ik ben nog nooit in Amerika geweest, vandaar ook mijn keuze. Misschien als ik (binnenkort?) in Amerika geweest ben kies ik voor Amerika. Maar voor nu Engeland, Londen, wat kun je daar héérlijk shoppen!

Vlees of vis?

Ik vind het allebei lekker. In een restaurant ga ik nagenoeg altijd voor vlees. Maar thuis maak ik dan toch weer het liefst vis. Logisch he?

Drank of drugs?

Dan ga ik er vanuit dat dit niet in overmatig gebruikt bedoeld wordt. En dan ga ik voor drank. Een lekker wijntje bij het eten kan ik erg waarderen. Een goede rode wijn het allerliefst!

Spice Girls of Backstreet Boys?

Ik was geen die-hard van van één van beide in dat tijdperk. Maar ik kan me wel herinneren dat ik een etui had van de Spice Girls. Dus bij deze vraag kies ik hun kant.

Bert of Ernie?

Sowieso Ernie, lekker vrolijk ook.

Buurman of buurman?

Diegene met dat petje op.

Sesamstraat of Villa Achterwerk?

Sesamstraat. Ik kan me sowieso even niet heel veel herinneren van Villa Achterwerk, alleen dat dat altijd heel chaotisch en druk is/was. Dat ben ik zelf al genoeg, dus daar werd ik altijd een beetje koekoek van.

Meest random feitje over jezelf?

Ik pul mijn nagels. Dit tot grote ergernis van mijn vader en Nick. Zij kunnen er ab-so-luut niet tegen als ik dit doe. Ik doe het ook vrijwel onbewust. Als ik dan op de bank TV aan het kijken ben en Nick kijkt mijn kant op dan weet ik negen van de tien keer dat ik weer bezig ben.

Belangrijkste levensles die je tot nu toe hebt geleerd?

Onafhankelijk kunnen zijn vind ik heel belangrijk. Maar ook geloven in je zelf en niet blindelings op iedereen vertrouwen. Luister naar je eigen gevoel, want dat gevoel heb je niet voor niets. Blijven communiceren om mistverstanden te voorkomen. En bovenal: eerlijk zijn. Met liegen en bedriegen los je gewoon echt barweinig op.

Dat was 'm dan, een diepgaand 'interview' met mezelf. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen. En mocht je ooit nog op zo'n dergelijke tag of iets wat er op lijkt stuiten, hou je dan niet in en vertel het mij! Ik ben er dol op, haha.
Ik ben benieuwd naar jullie antwoorden!

Mocht je nog vragen hebben dan hoor ik het graag. Bedankt voor het lezen!

XOXO

 

P.S. Zoals jullie in mijn vorig blog konden lezen ga ik een artikeltje plaatsen over het opnieuw zwanger worden. Deze komt aanstaande dinsdag online!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je