{{ message.message }}
{{ button.text }}

24 juni 2015 - 24 juni 2016

In het kort mijn jaar van 24 juni 2015 tot 24 juni 2016 in een korte blog.

Afbeelding blog '24 juni 2015 - 24 juni 2016'

24 juni 2015

Ik heb m'n wekker extra vroeg gezet om m'n zwangerschapstest te kunnen doen. Ik ben al 2 dagen overtijd, maar tot nu toe elke keer toch ongesteld geworden. Ik heb gisteren en de dag ervoor al een test gedaan. De eerste test meteen negatief. De tweede in eerste instantie ook negatief, maar na een uur opeens positief. Maar er staat in de omschrijving dat het na 10 min niet meer telt. Normaal gesproken als m'n wekker gaat sta ik op, pak wat te drinken en rook een sigaretje en dan ga ik pas verder met mezelf klaar maken voor de werkdag.

Nu spring ik uit bed en ren naar de wc. Niet omdat ik zo nodig moet, maar ik kan niet wachten!

Als ik klaar ben loop ik met m'n test de slaapkamer in ga op bed zitten en we wachten..............

JAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!! We zien 2 streepjes!

Nu precies een jaar verder, een supermooi mannetje rijker ben ik dus een jaar gestopt met roken! Sinds de dag van mijn positieve test geen sigaret meer gerookt! Zelfs geen haaltje genomen! En ja, ik ben trots op mezelf! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je