{{ message.message }}
{{ button.text }}

24-- Dennis is boos & dat is te merken

De welbekende schop na, net op het moment dat ik dacht dat hij zijn troeven kwijt was. Heeft hij er toch nog 1 gevonden.

Afbeelding blog '24-- Dennis is boos & dat is te merken'

Dennis is nog steeds boos over dat ik zo weggegaan ben. Daarnaast is hij boos over dat ik toch Boef bij me heb kunnen krijgen. En daarnaast dat ik zijn berichtjes negeer.

Het is ook allemaal wel een beetje ingewikkeld. Hij maakt het uit omdat hij een ander heeft. Maar is wel verdrietig dat het uit is en wil niet dat we ruzie hebben?! Hoe kun je nou geen ruzie verwachten als je iemand aan de kant zet als een afgedankt paar schoenen?

De berichtjes van Dennis blijven via de app binnenstromen. Mijn hoofd raakt zo in de war van al die berichtjes. Ik besluit hem te blokkeren. Dat is de enige manier om er van af te komen. Tenminste, dat dacht ik.

Het duurt niet lang of Dennis heeft door dat ik hem heb geblokkeerd. Ik krijg een sms, zo 1 waar mijn bloed van begint te koken en de grond onder mijn voeten weg lijkt te zakken.. Ik sta volkomen perplex.

"Lieve Nikki, aangezien jij het contact verbreekt en ik net te horen heb gekregen wat een slet jij eigenlijk wel niet bent. Het bed delen met een vent die een baby verwacht dacht ik dat het tijd werd om het 1 en ander op te biechten. Daarna ben je van mij af. Voorgoed want ik wil niets meer met je te maken hebben. Toen wij een relatie kregen deed ik het nog met mijn ex Iris. Toen we verhuisde naar Assendelft heb ik een affaire gehad met dat Chinese meisje. Die ene die toen perongeluk op jou facebook terecht was gekomen. Esther die collega die een paar keer bij ons over de vloer is geweest. Daar heb ik maanden in de pauzes mee gerotzooid. Die keer dat ik die krassen op mijn rug had toen jij zwanger was? Toen had ik een trio gehad met 2 vrouwen van mijn werk. En ik zal er gerust nu wel een paar vergeten zijn. Die avonden stappen in zaandam en almere hebben me ook genoeg leuke avontuurtjes opgebracht. Daarnaast was ik al bijna 2 maanden met Desiree voor ik het met je uitmaakte. Ik moest eerst even zeker weten dat het goed zat voor ik mijn zekerheid weggooide. En voor de duidelijkheid. Desiree is de liefde van mijn leven. Zei gaat wel de moeder van mijn kinderen worden.'

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je