{{ message.message }}
{{ button.text }}

#23 Er zwemmen meer vissen in de zee

Nadat ik min of meer ben uitgedaagd om een profiel aan te maken op een datingsite, ben ik toch wel een beetje nieuwsgierig geworden...

Afbeelding blog '#23 Er zwemmen meer vissen in de zee' Achtergrond blur afbeelding

Nadat mijn Lexa profiel online is gegaan, ben ik enorm nieuwsgierig naar het type man dat ik hier zou kunnen tegenkomen. Zijn het echt allemaal oudere mannen of mannen die uit zijn op een one night stand? Zou mijn collega toch gelijk hebben?

Ik ben bij het maken van mijn profiel heel eerlijk geweest. Er staat een recente foto van mij op & ik heb alle vragen keurig (naar waarheid) ingevuld. What you see is what you get! Ik heb er geen zin in mezelf mooier of anders voor te doen dan ik ben. Daar krijg je alleen maar ellende van, mocht het misschien toch op een date uitlopen. 

Je weet immers maar nooit. Want ook al heb ik dit profiel min of meer als uitdaging aangemaakt, ik merk dat ik toch langzaamaan weer open sta voor het idee van een nieuwe liefde. Echter, ik ben absoluut niet van plan om mijn 'onderbuikgevoel' dit keer te negeren.. Ik heb geen behoefte aan een herhaling van de vorige keer!

Ik scroll door de profielen. In eerste instantie stel ik de zoekopdracht in op 10 km van mijn huis. Ik ben verrast om te zien dat er ook een aantal mannen uit mijn eigen dorp een profiel hebben. Dat had ik eerlijk gezegd niet verwacht, de meeste mannen in mijn woonplaats zijn daar veel te nuchter voor & vinden zo'n datingsite vast alleen maar onzin. 

Ik kijk of er toevallig nog bekenden van mij tussen zitten. Eentje toevallig! Maar daar zou ik van mijn levensdagen geen date mee willen.. Dat is totaal mijn type niet en ik ken zijn reputatie maar al te goed. 

Één jongen springt eruit. Hij lijkt anders dan de andere mannen & hij woont letterlijk 5 minuten van mijn huis. Ik twijfel even, maar besluit hem  toch een berichtje te sturen. Eigenlijk meer voor de gezelligheid dan dat ik werkelijk denk dat het iets wordt. Ik ben benieuwd.

Nu maar afwachten of hij reageert...

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Relatie

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je