{{ message.message }}
{{ button.text }}

21▪CSI Wendy

27-10-2016

Afbeelding blog '21▪CSI Wendy'

Sid houdt van mij, onvoorwaardelijk. En lijkt af en toe die dating reclame. "Ja schat, wat jij niet leuk vindt aan jezelf, vind ik geweldig!" Zo hadden we het vanavond bij het eten erover dat mijn onhandige geklungel soms, best heel aandoenlijk is. En mijn tics die ik heb, bij mij horen. "Ik ben gek op je schat. Een mooie vrouw." Ik bloos wat en stamel alleen "doe niet zo gek, je hebt een bril nod...ig en ik hou van jou."
Ja ben gek op die vent.
 
Er zijn echter ook trekjes die ik helemaal te gek vind van mijzelf maar waar Sid wel lichtelijk van geïrriteerd kan raken. Beetje het o daar heb je haar weer zucht, als we op de bank zitten en ik in de eerste 5 minuten van CSI al de dader en motief heb opgenoemd.
Ik voel me steeds blijer worden als ik de ontknoping na 45 minuten voel naderen. Ja ja heb het script geschreven. Sid kijkt wel een beetje vol trots dat ik zo slim ben en ze mij niet kunnen foppen met al die scenario's, maar de spanning van een fijne crime night is er al snel vanaf.
 
Nu kwam ik vrij recent een bericht op facebook tegen van iemand die wat is overkomen. Het zou een slecht script kunnen zijn uit een Nederlandse misdaad serie. Het verhaal kan verschillende kanten op gaan, maar ook hier wist ik binnen 5 minuten al wie de dader was en met welk motief...

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je