{{ message.message }}
{{ button.text }}

2021: Let’s hope it’s a good one

Daaahaaag 2020, welkom 2021!

Afbeelding blog '2021: Let’s hope it’s a good one '

Tja. 2020, wat kun je er over zeggen. Het jaar waarin de wereld in z’n greep werd gehouden door een virus. Waar ik in eerste instantie naïef dacht dat we na een paar weken weer over zouden gaan tot de orde van de dag. Waar we met z’n allen het thuis zijn tot een hogere orde hebben verheven. En eerlijk; die eerste lockdown bracht mij ook veel. Rust. Even niet alle verplichtingen, maar gewoon even met elkaar. 

Vervolgens kabbelden we wat rustig door in het ‘nieuwe’ normaal. Tot in augustus onze wereld volledig op z’n kop stond. Kanker kwam ons leven binnen gedenderd. En ik zeg bewust ons, want kanker heb je niet alleen. Dus, ja, 2020 ging in ons geval veel over ziek zijn. 

En nu, op de eerste dag van 2021, hoop ik met heel mijn hart dat we aan het begin staan van een beter jaar. Waarin dat stomme virus niet meer ons leven beheerst. Waarin ik mijn behandeltraject mag afronden met de meest positieve uitkomst, genezing. Waarin we weer mogen knuffelen. Waarin we weer een feestje kunnen vieren. Waarin we weer lekker uit eten kunnen. Waarin we lekker op vakantie kunnen. 

Maar bovenal een jaar waarin we weer lekker samen zijn, gezond zijn en elkaar lief hebben! 

Gelukkig nieuwjaar!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je