{{ message.message }}
{{ button.text }}

2020 AF. 2020 OP. 🖤🎆

2020 een AF bouwjaar met OPbouw lessen voor 2021. Half jaar later update. Onze verhuizing 🏠, uit elkaar 💔💔 & aankomende operatie #2

Afbeelding blog '2020 AF. 2020 OP. 🖤🎆' Achtergrond blur afbeelding

2020 AF, 2021 OP. 

Het is alweer een hele lange tijd geleden dat er een blog is gepubliceerd. Dat heeft te maken met onverwachte veranderingen die in 2020 plaats hebben gevonden.

2020 is voor mij een AFbouw jaar met OPbouw lessen voor 2021 en de toekomst geweest.

Na de 1e operatie is er veel veranderd in ons leven. Wij zijn inmiddels verhuist met zijn 2en. En wachten op een permanent huisje in 2021, waar we hopelijk een beter jaar kunnen maken. 🏠

De relatie is in 2020 (helaas) gestrand. 💔En zoals jullie kunnen begrijpen brengt dit met een pas geboren baby veel negatieve emoties met zich mee. 😞Het is mij heel erg zwaar gevallen de afgelopen maanden.

Gelukkig heb ik eind 2020 een weg kunnen vinden in het moeder zijn en alle emoties en situaties aanvaarden.

We zijn nu 6 maanden verder en er komt steeds meer rust. In 2021 verwachten wij ons eigen huisje. Wel weten we dat in 2021 er nog 1 of 2 operaties gaan komen aan Z. gehemelte.

Langzamerhand begint de spanning toch een beetje op te bouwen.. Ik vind het een vreselijk idee dat mn kleine meisje straks weer pijn heeft. Ik haar wéér achter moet laten tijdens dat ze vecht tegen het narcose kapje. Dat gaat zo tegen je moeder gevoel in, want je wilt je kind tegen alles beschermen. Alle onzekerheden en angsten beginnen weer een rol te spelen.. “ga je weer net zo goed eten hierna als dat je nu doet” “krijg je veel pijn?” “Ben je weer “getraumatiseerd” na de ingreep en word je weer snachts over je touren wakker” 😪

Maar ik weet ook dat als dit eenmaal achter de rug is, dat we er hopelijk een aantal jaar van af zijn. Tot jouw kaak operatie & dat wij na jou herstel kunnen gaan bouwen. Bouwen aan ONZE toekomst. Bouwen met nu nog dromen als eind doel. ☁️🚶‍♀️

Ik kijk de toekomst met jou aan mijn zijde tegemoet. Al weet ik dat je in het leven niet alles zelf in de hand hebt.. Als jong volwassen vrouw had ik dromen die ik op dit moment niet waar heb kunnen maken. Het was voor mij best wel even schakelen om als 21 jarige een gezin te draaien terwijl ik nooit had gedacht dat mijn leven zo zou lopen. Ik zag mijzelf in het buitenland. Projecten opzetten. Arme kinderen helpen. Reizen.. En daar zat ik als 21 jarige huisvrouw en huismoeder. Met een prachtig en lief kindje, met een bijhorend schisis. 💕👩‍👧🏠

En door jouw komst in het leven, met jouw bijhorende schisis weet ik waar mijn einddoelen liggen. JIJ bent mn zegen. 💕Wanneer jij hier oud genoeg voor bent en hier ook voor open zou staan.. projecten opstarten voor kinderen in het buitenland met een medische noodzaak waaronder schisis. Ik weet inmiddels dat in Nederland de medische zorg omtrent schisis meer als top is. Maar helaas is dit in anderen landen niet zo en breekt mijn hart om het feit dat er kinderen met schisis zelfs vermoord worden omdat er geen of onvoldoende medische zorg en/of financiële middelen zijn voor deze kinderen. 💔😭Zij die er net zo toe doen als alle anderen kinderen en het recht hebben om te leven en medische zorg te krijgen, MET hun bijhorende schisis!

Niemand weet wat het leven voor ons in petto heeft.. Maar ik zie onze toekomst met zijn 2en ingaan.. waar hopelijk ooit in de toekomst nog 1 of 2 kindjes bij mogen komen. Want dat is ook nog een onvervulde wens; namelijk een broertje of zusje voor Z. Als het in mijn handen ligt, zou ik graag ooit nog eens een broertje of zusje voor Z (met schisis) adopteren. ❤️👩🏻‍🍼

In 2021 hoop ik, wat binnen mijn moeder macht is, een rustig, stabiel, vooral gezond en gelukkig jaar te gaan creëren. Waar ik als moeder een bodem begin te leggen voor onze toekomst. Om mijn nu nog onvervulde wensen, ooit hopelijk een kans te bieden vervuld te gaan worden. 🍀

Wij wensen in 2021 ieder een gezond en gelukkig jaar toe! Dat 2020 met Corona maar ver de lucht ingeschoten mag worden.🎆

Ben je benieuwd hoe het met ons verder gaat in 2021?! stay up to our blogg date We zien jullie hopelijk bij ons volgende blog! 😎

Liefs, mij en Z ❤️

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je