{{ message.message }}
{{ button.text }}

2 vaders kwijt binnen 8uur tijd..

Hoe ik 2 biologische vaders van mijn kinderen verloor.. beide op een andere manier.

Afbeelding blog '2 vaders kwijt binnen 8uur tijd..'

Nooit kunnen voorstellen dat me dit zou overkomen.. ik word nog dagelijks getroffen door intens verdriet.

Mijn vorige blogs vertelde ik over mijn giftige relatie met mijn ex waarmee ik samen echt een prachtige zoon heb gekregen.. ondanks onze grote verschillen konden we het wel opbrengen “met de nodige ruzies/ discussie” om de juiste omgangsregeling met onze zoon te maken. Ik vond het zo ontzettend belangrijk dat hij zijn vader zou blijven zien. Eens in de 2 weken verbleef mijn zoontje 4 dagen bij zijn vader, meer kon ook niet, in de eerste instantie omdat ik structuur voor mijn zoon belangrijk vond maar ook omdat zijn vader veelal ziek was (wat ik in mijn eerdere blog uitleg) doordat zijn astma totaal niet onder controle was en het overmatige gebruik van medicijnen.

Ook raakte ik vorig jaar zwanger, van mijn prachtige 2e zoon. Mijn gevoelens voor de biologische vader van mijn ongeboren zoontje zaten diep geworteld. Ondanks dat leerde ik door hem mijn huidige relatie kennen en dat ik halverwege mijn zwangerschap toch samen kon zijn.. dat voelde bijzonder, ik voelde mij speciaal.

Februari 2019 Precies 20 weken zwanger, deze dag ga ik nooit meer vergeten. Ik weet nog precies dat ik me voelde alsof mijn hart compleet uit mijn borst werd getrokken. Ik heb mij sinds de dood van een dierbare nooit meer zo gevoeld, Zoveel pijn en verdriet. In de middag vertelde de biologische vader van mijn ongeboren zoontje dat hij wat er ook gebeurde er zou zijn voor mij en de baby. Diezelfde avond dat ik op de bank zat kreeg ik een kort whatsapp berichtje.. hij wilde dit niet en ik moest het maar zelf uitzoeken. Als ik zou langskomen zou hij de politie bellen. 

Compleet ingestort van verdriet, wat voelde ik mij alleen. Ik kon alleen maar huilen, hoe kon mij dit nou gebeuren. Ruim 2 uur lang gehuild in bij zijn van mijn beste vriendin en toen nog gewone vriend(inmiddels een relatie samen) ik had steun, maar voelde toen niet zo. Het leek net alsof ik in een zwart gat was gevallen zonder te weten of ik er nog uit zou komen.

Eenmaal rustig geworden kon ik door al het gehuil diep in slaap komen.. het was het beste om goede nacht rust te krijgen om mijn gedachten weer op orde te krijgen. Nog geen 3 uur later om even over 4uur in de nacht werd ik gebeld door mijn ex-schoonvader. Dit gesprek had ik gemist maar was nog maar 5 minuten nadat ze gebeld hadden , dus ik belde terug. Mijn ex-schoonvader barste in tranen uit.. de vader van mijn eerste zoontje was overleden, 27 jaar oud. Mijn verleden.. mijn zoontje zijn vader.. herinneringen helemaal weg.

Ik raakte bijna in shock.. ondanks dat wij niet meer samen waren, Kwam dit als donderslag aan heldere hemel. Hoe kon dit gebeuren? Na 7,5 jaar samen en 2 jaar uit elkaar .. is hij er gewoon niet meer. Weer intens verdriet en ontzettende ongeloof sloeg toe, ik trilde. 

Ik voelde mij een waardeloze moeder.. mijn kinderen allebij geen vader meer..

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je