{{ message.message }}
{{ button.text }}

#2 the morning after

wakker worden met de geur van gebakken eieren en een kater. Op het gemakje wakker worden en dan tijd voor huiswerk.

Afbeelding blog '#2 the morning after '

Als ik beneden kom heeft me vader net een paar eieren gebakken en kan ik aan tafel schuiven. Wederom vraagt me vader hoe dat die jongen nou heten, Ik heb werkelijk geen idee, en krijg een hele serenade van me vader wat ik daar dan in hemelsnaam buiten met hem deed.Ik negeer hem eet me ontbijt en ga maar eens starten aan me huiswerk. 

Ik start de computer op en vervolgens mijn msn. Eerst even bijkletsen met wat vriendinnen. Tot mijn verbazing heeft iemand me toegevoegd met de naam Bart. Er gaat een belletje rinkelen ohja Bart. Ik voeg hem toe en start aan mijn huiswerk. 

2 uur later is mijn huiswerk af, en sta ik op het punt om af te sluiten als ik een bericht van hem krijg. 
Hoi. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Relatie

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je