{{ message.message }}
{{ button.text }}

2 dreumissen en een peuterpuber.

2 dreumissen en een peuterpuber van 3.5 jaar het vergt veel energie maar je krijgt er zoveel voor terug.

Afbeelding blog '2 dreumissen en een peuterpuber.' Achtergrond blur afbeelding

zo 14-07-15 is onze tweeling 1 geworden en dochterlief is nu 3.5 jaar. 

Het begin ja was zwaar en pittig na 3 maanden ging het beter en hadden we allemaal ons ritme wel gevonden.

Nu zijn onze mannetjes weeral 1 jaar en onze meid is weer al 3.5 jaar. Het is genieten ja veel genieten, maar het is ook zwaar zeker nu onze tweeling goed kan kruipen en de eerste losse stapjes worden weer al gezet, het is opletten constant opletten niet op een peuter en een dreumis maar op 1 peuter en 2 dreumissen en dat vergt energie veel energie.

Ze staan ze stappen ze kruipen ze trekken de kastjes open en krauwen alles uit, ze slaan elkaar, duwen, trekken, op elkaar klimmen maar ze kunnen ook wel lief samen spelen niet voor lang maar toch even ;) en dochterlief die vind het leuk met haar 2 broertjes soms ook niet want ze trekken en duwen ook naar grote zus natuurlijk en die stelt dat niet echt op prijs ;) 

Maar ze hebben ook frustratie dat leidt tot oorverdovend gegil en gehuil want ze kunnen nog niet los lopen! Ja ze kunnen al 4 / 5 stappen zetten en daarbij zal het zeker steeds beter en sneller gaan, maar het lukt nog niet en dat is niet leuk, niet leuk voor de jongens maar ook niet voor mama en zuslief haha die roept dan mamaaaaaaa leer ze nu eens lopen! Sorry ik zou het graag doen en ben er zeker mee bezig maar ze moeten het toch echt zelf doen, nou doe dan de stop er maar op hoor! De stop is dus de tuut van de mannen haha.

Ze willen niet meer stil zitten en klimmen overal bovenop, de trap kunnen ze ook al helemaal beklimmen zonder te vallen (ja mama loopt er wel achter natuurlijk ;) ) en grote zus die kan niet wachten tot ze zelf gaan lopen en mee door de tuin kunnen wandelen en zoeken naar spinnen en slakken.

Dochterlief gaat binnenkort in plaats van 3 ochtenden, 4 ochtenden naar school omdat ze dat zelf graag wilt het liefste elke dag haha gelukkig dat ze het zo leuk vind =)

En mama die doet elke dag alles opnieuw als thuisblijfMama hoef ik niet te werken maar komt natuurlijk wel alles thuis op mij neer ;) 

En soms ja is dat best behoorlijk pittig want soms weet ik even niet meer wat te doen, en aangezien onze mannen smiddags maar een uurtje slapen en meer ook echt niet heb ik niet veel tijd om alles in het huishouden te doen zonder afgeleid te worden door wat gezeur, gehuil of een hoop gegiechel en heerlijke lieve geluiden of geroep om maaaama =) 

Maar al met al is het genieten, genieten en genieten! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je