{{ message.message }}
{{ button.text }}

1e verjaardag.. tips??

Afbeelding blog '1e verjaardag.. tips??'

Zondag is het zo ver, mijn kleine meisje wordt 1 jaar! En wat ben ik zenuwachtig. Heb ik het wel goed georganiseerd. Is het niet te druk of teveel voor de kleine. En wat komt er veel bij kijken zeg!  Dan hebben het we nog niet eens gehad over de cadeautjes kopen.. 

Ik heb ook lang getwijfeld of ik iedereen wel tegelijkertijd zou laten komen, en dat het na een bepaald moment ook iedereen gewoon weer iedereen op tijd weg is. Of doe je de verjaardag in twee delen splitsen. Ik heb dan voor het eerste gekozen. Omdat het wel zo leuk is dat iedereen het moment van de taart ziet. En dan komt de visite pas na het middag dutje van de kleine.  En al zou ze er niet veel van mee krijgen je wilt het toch zo leuk en perfect mogelijk doen. En misschien is dat dan ook iets wat te veel speelt in  mijn hoofd.

Maar nu heb ik dat ik alles perfect wil doen, en dat kan soms wel nadelig zijn haha. Want zo ben ik er al best wel een tijd mee bezig. Maar hoe hebben jullie dit aangepakt of hoe is dit bij jullie verlopen? En hebben jullie anders nog goeie tips?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Nieuws

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je