{{ message.message }}
{{ button.text }}

1e keer

kinderen

Afbeelding blog '1e keer' Achtergrond blur afbeelding

Hallo mama`s

Ik zal mij even voorstellen, Ben mama van 4 kids 3 jongens en 1 meisje
en ben getrouwd met de liefste man.

Weet eigenlijk niet zo goed hoe ik moet beginnen dus begin maar zo ergens want ik zit wel ergens mee en om dan maar met de deur in huis te vallen doe ik dat dan ook maar gelijk.

De 2 oudste zijn uit een eerdere relatie en gaan dus om de 14 dagen naar hun vader een weekend.
maar eigenlijk gaat dat met ups en downs nu lopen we er regelmatig tegenaan dat onze oudste als die terug komt van het weekend bij zijn papa dat hij heel erg boos is en dat zet eigenlijk zo beetje de hele week door en wij weten dus niet waarom hij nou zo boos terug komt en wat daar allemaal gebeurd, Als we vragen heb je een leuk weekend gehad en heb je nog leuke dingen gedaan krijgen wij als antwoord ja was leuk! maar meer komt er eigenlijk niet uit en loopt hij boos weg, maar nu komt het dus afgelopen weekend was die daar weer heen geweest zonder zijn broertje dus alleen met zijn papa en hij kwam zondag thuis eerst helemaal niets aan de hand nog even lekker met ons geknuffeld en gespeeld zijn broertjes en zusje maar toen we zeiden dat ze naar bed moesten kwam het hij werd boos en wou niet naar bed met hoop gezeur en een hele strijd is die uit eindelijk huilend naar bed gegaan en 5 min later sliep die.
de volgende ochtend vroeg wakker gemaakt want ja ze moesten naar school toe en weer kwam die met mama ik wil niet naar school en ik nergens zin in en ik blijf thuis (op een hele boze toon)
we zijn samen naar beneden gegaan en zijn gaan eten en alles klaar gemaakt voor school.
op het moment dat ik naar buiten wil gaan samen met onze andere zoon gaat me oudste zoon dus door het lint en krijg hem op dat moment gelukkig weer rustig en gaan dus rustig naar school maar eenmaal bij school gooit hij weer alles in de strijd om niet naar de klas te gaan en komt zijn juf er aan lopen ook die lukt hem niet om rustig worden later komt er iemand anders bij van school en neemt hem mee om rustig te worden.Juf vraagt aan mij of hij weer het weekend bij zijn vader is geweest en ik knik ja om de 14 dagen dat hij bij zijn vader is geweest gedraagt hij zich zo en je komt er gewoon niet door heen en hij heeft dus een hele muur om zich heen gebouwd.

hij gaat binnenkort in therapie hij staat op de wachtlijst.

ik ben dus een bezorgde mama want ik weet niet meer hoe of wat hebben jullie nog beetje tips

groetjes van een bezorgde mama

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je