{{ message.message }}
{{ button.text }}

1e blog/ even voorstellen

Afbeelding blog '1e blog/ even voorstellen' Achtergrond blur afbeelding

Hallo allemaal,

Ik ben Mijke en ik ben 20 jaar. Ik heb een dochtertje van 15 maanden. Ik heb mijn dochtertje gekregen toen ik 18 was. Ik wil hier graag over gaan bloggen om anderen jonge moeders te motiveren en herkenning te geven. 

Momenteel werk ik en volg ik nog een opleiding waarvoor ik 1 dag in de week naar school toe moet. Als alles goed verloopt ben ik eind dit jaar klaar!! 

Mijn vriend en ik zijn bijna 4 jaar samen. Wij wonen samen in ons eigen huisje en zijn net als een ‘normaal’ gezin alleen wat jonger!

Ik wil graag gaan bloggen over de vooroordelen/problemen die ik tegen kom in mijn dagelijks leven als jonge moeder.     Ook wil ik een blog schrijven over het begin van mijn zwangerschap waarin wij nog niet wisten of wij de zwangerschap af moesten breken ja of nee. 

Over hoe wij het onze families hebben verteld en hoe ze er op reageerden. 


Ik hoop dat ik hier jonge moeders mee kan bereiken zodat ze zich herkend voelen. 

Liefs,

Mijke?


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je