{{ message.message }}
{{ button.text }}

#19 het is echt....besef ik me nu..

Alsof de grond onder je voeten vandaan geslagen wordt en het laatste stukje hoop vergaat..

Afbeelding blog '#19 het is echt....besef ik me nu..'

Deze week was het de week van de controles... Eerst de verloskundige en daarna de gynaecoloog. Wat zag ik er tegen op! Al die zwangere buiken...
De verloskundige ging goed! Toen ik aan kwam mocht ik gelijk doorlopen..hierdoor hoefde ik niet in de wachtkamer te wachten met andere zwangere vrouwen.. bij de gynaecoloog was dit wel anders. Ze waren er met tientallen leek het wel! En alsof ze het van te voren bedacht hadden...was het één kippenhok door elkaar...
Na 10 minuten wachten kwam dan ook de vraag.... Hoever ben je?... Heb rustig aangegeven dat ik er was vanwege andere gynaecologe problemen en ging verder in m'n boek... Daar kwam het eerste besef...tijdens het lezen moest ik snel een traan wegvegen. Gelukkig heb ik mezelf snel kunnen herpakken.
De controle bij de gynaecoloog was ook goed. Ik herstelde sneller als verwacht! Gelukkig maar!
Dat ik nog niet ongesteld was geweest, kwam volgens hem vanzelf weer. Dit kon wel een paar weken duren. Meestal na een maand of 3 zei hij.
Vandaag op het werk wat buikpijn... Naar de wc en ongesteld 😅 hoezo drie maanden? 🙄
Hiermee kwam ook het besef dat ik echt niet meer zwanger ben dus... Gelukkig hebben mijn lieve collega's mij goed opgevangen en kon ik er goed over praten! En dat in een mannen wereld!
Vandaag kwam echt het besef dat ons kindje er niet meer is😞😢...
Het verdriet doet zo een pijn en is zo rauw! Geen idee hoe ik hier mee om moet gaan...

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je