Snap
  • Mama

18-- het loopt uit de hand, heel erg uit de hand.

Als ik aan kom is zijn vriendin aan het werk. Dat wist ik niet. Even schiet er door mijn hoofd dat het beter is om naar huis te gaan

het gevoel wat ik nu heb is lastig te beschrijven. Ik ben boos en vooral op mezelf. Hoe heb ik zo stom kunnen zijn. Hoe heb ik dit zolang aan me voorbij kunnen laten gaan. Ik heb het altijd al geweten ergens in mijn hoofd. Maar ik heb zijn leugens altijd voor lief genomen. Gedacht dat dit mij niet zou gebeuren. Gedacht dat onze liefde sterk genoeg was om dit soort problemen te overwinnen. Blijkbaar is dat een heel mooi sprookje waar ik veel te lang in heb geloofd.

Ik heb verder niet zoveel tijd om na te denken vandaag. Ik moet aan het werk. De dag kruipt voorbij en als ik ook maar geprikt zou worden zou ik beginnen te huilen. Uit mijn werk rijd ik naar mijn moeder. Ze werkt in een veredelde snackbar in de buurt en ik heb behoefte aan een vette hap. Alle stres en spanningen van de laatste tijd doen me niet veel goed en ik val de ene na de andere kilo af.

Bart bericht me of ik behoefte heb aan een wijntje, dat lijkt me fijn. Ik wil wel even mijn verhaal kwijt en gewoon alles kunnen zeggen wat er in mijn hoofd op komt.

Als ik bij Bart aan kom is zijn vriendin aan het werk. Dat wist ik niet. Even schiet er door mijn hoofd dat het beter is om naar huis te gaan. Maar ach, Bart en ik zijn gewoon vrienden. Niks meer als dat.

Ik begin hem te vertellen over Dennis zijn nieuwe vriendin. Ik heb geen goed woord voor haar over aangezien zij via via best wist dat Dennis gewoon in een relatie zat. Nou weet ik best dat zei niet degene was met een relatie. Maar toch. Het doet gewoon pijn. Over Dennis raak ik niet uitgesproken. Alle frustraties van de afgelopen jaren komen naar buiten en alle twijfels over wanneer hij me de allemaal bedrogen zou kunnen hebben ook. De tranen stromen over mijn wangen en de wijn stroomt gelukkig net zo rijkelijk.

Bart is lief. Hij luisterd naar me en zegt bijna niets. Hij slaat een arm om me heen en kijkt me aan. Opeens begint hij me te zoenen. Het is intens en van het 1 komt het ander. We belanden samen in bed. 

7 jaar geleden

Als je willens en wetens met een bezette man of vrouw het bed in duikt ben je in mijn ogen net zo erg.

7 jaar geleden

Volgens mij zit er wel een verschilletje in een keer in emotie met iemand vrijen of doelbewust meerdere malen vreemdgaan. Daarnaast is zei niet vreemdgegaan. Blijft niet goed, maar het is zijn relatie.

7 jaar geleden

Omdat de blog van 'Joost Heersma' niet echt is. Ik vind het gewoon een no go om met iemand het bed in te duiken waarvan je weet dat hij of zij een relatie heeft. Geldt voor mannen en vrouwen.

7 jaar geleden

Oke even advocaat van de duivel. Technisch gezien heeft ze niets fout gedaan. Haar relatie was geëindigd (vriend heeft het uitgemaakt) en volgens haar blog begon hij. Ik geef toe netjes is het niet. Dan vind ik het ook best grappig om de reacties te lezen terwijl we wanneer Joost Heersma zoiets zou schrijven, we helemaal uit ons dak gaan omdat we niet kunnen wachten tot de volgende blog. Gevalletje meten met 2 maten.