{{ message.message }}
{{ button.text }}

18-- het loopt uit de hand, heel erg uit de hand.

Als ik aan kom is zijn vriendin aan het werk. Dat wist ik niet. Even schiet er door mijn hoofd dat het beter is om naar huis te gaan

Afbeelding blog '18-- het loopt uit de hand, heel erg uit de hand.'

het gevoel wat ik nu heb is lastig te beschrijven. Ik ben boos en vooral op mezelf. Hoe heb ik zo stom kunnen zijn. Hoe heb ik dit zolang aan me voorbij kunnen laten gaan. Ik heb het altijd al geweten ergens in mijn hoofd. Maar ik heb zijn leugens altijd voor lief genomen. Gedacht dat dit mij niet zou gebeuren. Gedacht dat onze liefde sterk genoeg was om dit soort problemen te overwinnen. Blijkbaar is dat een heel mooi sprookje waar ik veel te lang in heb geloofd.

Ik heb verder niet zoveel tijd om na te denken vandaag. Ik moet aan het werk. De dag kruipt voorbij en als ik ook maar geprikt zou worden zou ik beginnen te huilen. Uit mijn werk rijd ik naar mijn moeder. Ze werkt in een veredelde snackbar in de buurt en ik heb behoefte aan een vette hap. Alle stres en spanningen van de laatste tijd doen me niet veel goed en ik val de ene na de andere kilo af.

Bart bericht me of ik behoefte heb aan een wijntje, dat lijkt me fijn. Ik wil wel even mijn verhaal kwijt en gewoon alles kunnen zeggen wat er in mijn hoofd op komt.

Als ik bij Bart aan kom is zijn vriendin aan het werk. Dat wist ik niet. Even schiet er door mijn hoofd dat het beter is om naar huis te gaan. Maar ach, Bart en ik zijn gewoon vrienden. Niks meer als dat.

Ik begin hem te vertellen over Dennis zijn nieuwe vriendin. Ik heb geen goed woord voor haar over aangezien zij via via best wist dat Dennis gewoon in een relatie zat. Nou weet ik best dat zei niet degene was met een relatie. Maar toch. Het doet gewoon pijn. Over Dennis raak ik niet uitgesproken. Alle frustraties van de afgelopen jaren komen naar buiten en alle twijfels over wanneer hij me de allemaal bedrogen zou kunnen hebben ook. De tranen stromen over mijn wangen en de wijn stroomt gelukkig net zo rijkelijk.

Bart is lief. Hij luisterd naar me en zegt bijna niets. Hij slaat een arm om me heen en kijkt me aan. Opeens begint hij me te zoenen. Het is intens en van het 1 komt het ander. We belanden samen in bed. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je