{{ message.message }}
{{ button.text }}

17&zwanger en al op de helft als je er achterkomt!

Afbeelding blog '17&zwanger en al op de helft als je er achterkomt! ' Achtergrond blur afbeelding

Ik volg dit al een tijdje.. en dacht bij me eigen Why not? Aangenaam ik ben Jamie mama van 2 inclusief stiefkind en 24jaar oud. 

10 april 2013 veranderde mijn leven in een tijdsbestek van een paar uur... 

Op 17 jarige leeftijd te horen krijgen dat je zwanger bent, Wow even slikken! Ik had een leuke baan, zat nog vol in opleiding en met de vader.. tja gewoon een leuk avontuur. Maar dan ook nog eens horen dat je al 20 weken zwanger bent sloeg echt alles! Ik ging naar de huisarts omdat ik borsten had die wel 3 maten waren gegroeid.. en zo ontzettend zeer deden waar je U tegen zei. Eenmaal bij de huisarts ging alles heel snel.. plas maar in een potje ik wil even iets checken zegt ze.. nog geen minuut later komt ze met de vraag: weet je dat je zwanger bent?? BOING, die kwam even binnen zonder kloppen. Alles daarna bij de huisarts vloog langs me heen. Ik werd meteen doorgestuurd naar de verloskundige die had nog een plekje tussendoor, zo snel als ik kon stapte ik op de fiets. De weg erheen was een hel.. wat moet ik nu dan.. er was geen twijfel over houden of weghalen. Ik vond dat als het zo zou zijn ik dan ook de verantwoordelijkheid er voor moest dragen. De vader tja.. dat is een compleet verhaal appart. Maar hey, je bent 17 en wilt wat. eenmaal daar aangekomen kon ik meteen gaan liggen en kwam ze met een gevaarte van een ding aanzetten. Nou laten we maar eens kijken, en ja hoor! Ik was overduidelijk zwanger, duidelijk te zien op beeld nogwel. Voor ik et door had lag ik nok out, van de schrik en spanning gewoon flauw gevallen. Eenmaal bij begint ze weer meteen te tetteren... wist je dat je zwanger bent? Weetje wel dat je al op de helft zit? Wil je dit wel? Wil je eigenlijk ook weten wat het word.? Woow even terug..  weten wat het word..? Ohja ook dat kan nu al. Het werd een meisje! Super leuk! Maar hoe moet ik dit thuis gaan uitleggen en vertellen..? Alles ging in een achtbaan tempo. Eenmaal thuis het hoge woord er maar meteen uit gegooid! Tuurlijk ze waren kwaad, maar stonden achter me. Alleen niet wetende dat 6 weken later de kleine meid zich al op de wereld melde... maar dat komt in het volgende! Nu tijd om voor een lunch! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je