{{ message.message }}
{{ button.text }}

17-- ik wil antwoorden en wel nu..

Er staat een datum bij. 21 september. Mijn hart slaat een keer over bij het zien van die datum.

Afbeelding blog '17-- ik wil antwoorden en wel nu..'

het bericht van Dennis doet me pijn, ik lig te malen in bed. Ik kan niet slapen. Ondanks alles hou ik toch van je? Hoe kun je dat nou zeggen. Je hebt me bedrogen en in de steek gelaten. Ik was toch je grote liefde?! Ik vraag me af hoe ze eruit ziet, zal ze knapper zijn dan ik? Zal ze slanker zijn? Zal ze liever zijn.. Waarschijnlijk kan zei wel gewoon kindjes krijgen. Draagt ze niet 3 keer een kindje wat het niet gaat redden. Waarschijnlijk is dat al een streepje voor op mij.

Ik blijf nieuwsgierig naar de vrouw waar hij mij voor achterliet. Het kost me niet veel moeite om haar online op facebook op te zoeken. Als ik bij haar informatie kijk zie ik dat ze een relatie heeft, ja dúh dat snap ik. Er staat een datum bij. 21 september... Mijn hart slaat een keer over bij het zien van die datum.

Mijn relatie ging pas op 11 november uit? 11 november en 21 september daar zit anderhalve (ruim) maand tussen.. Het word even zwart voor mijn ogen. Dat hij me bedroog dat wist ik nu wel. En dat het ook niet iets eenmaligs was had ik ondertussen ook begrepen. Maar bijna 2 maanden een dubbele relatie. Een periode waarin wij samen in 1 bed sliepen. Waarin we hebben gevreeën en hebben gekust. Liefdevol samen hebben geknuffeld. Het voelt alsof de grond onder mijn voeten vandaan zakt. Alsof mijn hele leven de afgelopen jaren uit een leugen heeft bestaan.

Is dat zo? Hangt het aan elkaar van leugens? Ik wil antwoorden, en wel nu! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je