{{ message.message }}
{{ button.text }}

16. vragen die mijn thee mij stelden afgelopen week,..

Leek me leuk om de vragen die aan het (ochtend) theezakje hangen te beantwoorden in mijn volgende blog. Zodat jullie ook mij leren kennen.

Afbeelding blog '16. vragen die mijn thee mij stelden afgelopen week,..'

1. Welke uitdaging zou je nog eens willen aangaan?
- Weer flink veel afvallen (ja is na de zwangerschap weer nodig helaas, van te voren ruim 35 kilo afgevallen)
- Opnieuw zwanger worden (wel pas 2e helft 2017 op zijn vroegst:P) en dat is een uitdaging ivm met PKU, aangezien ik dan weer een HEEL strikt en streng eiwit beperkt dieet moet volgen.

2. Waar wordt je blij van?
Dit is een hele simpele namelijk mijn zoontje, ...(bijna) altijd vrolijk vooral als die dan zo lief naar mij lacht dan blijf ik smelten!

3. In welk tijdperk zou je willen leven?
Klinkt misschien heel stom maar soms lijkt me de tijd van onze oma's wel een stuk makkelijker. Traditioneel papa werken mama thuis zorgen. Nu wordt er van de vrouw verwacht dat ze werkt en verder thuis alles doet. Nu heb ik wel gelukkig een man die heel veel helpt als die thuis is dus klagen zul je mij niet horen doen. Maar toch lijkt het me makkelijker als je gewoon thuis ben als vrouw, zeker de eerste 4 jaar :P. Er zullen ook vast nadelen aan zitten hoor, maar het lijkt zo ideaal misschien heeft het er mee te maken dat hier iedere week alles anders is omdat ik als oproep werk en dan in een verzorgingstehuis dus heel veel verschillende uren enzo.

4.Wat is je ergste nachtmerrie?
Alleen achterblijven, iedereen om je heen verliezen lijkt me het ergste wat je mee kan maken!

5. Waar heb je om gelachen vandaag?
Mijn zoontje die de hele ochtend al met de babyfoon wil spelen ik hem zeg dat dat geen speelgoed is, terug zet bij wel speelgoed en nog geen minuut later dit kan herhalen. Hij kan er zo boefjesachtig bij lachen.

Verder hoe Nathan, Misty (onze kat) achtervolgt, ze elkaar elke keer opzoeken maar zodat Nathan wil aaien de kat weg sprint (wat is wel snap want zachtjes is een begrip wat Nathan nog niet helemaal kent).

6. Wat is je grootste droom?
Straks mijn gezinnetje klaar hebben, een zoontje (hebben we), een 2de kindje (nog niet), een eigen huisje (hebben we), heb nu een oproepcontract qua werk zou wel een vast uren contract willen hebben.

Maar mijn droom is gewoon heel simpel genieten van het gezinsleven en je familie en vrienden om je heen.

7. Welke stempels zou jij in je paspoort willen?

Ik zou nog een keer willen gaan naar Griekenland, Spanje en Italië, dit zijn landen die mij trekken om gewoon lekker vakantie te vieren. Graag zou ik nog een keer naar Kroatië gaan dit in verband met dat mijn peetoom daar is uitgestrooid in de watervallen.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je