{{ message.message }}
{{ button.text }}

14-- uit, gewoon uit!

​mijn hoofd weet allang waar hij over wil praten. En ik heb er zelf ook al 100 keer over nagedacht

Afbeelding blog '14-- uit, gewoon uit!' Achtergrond blur afbeelding

mijn hoofd weet allang waar hij over wil praten. En ik heb er zelf ook al 100 keer over nagedacht.

Het hoogste woord is eruit, Dennis wil uitelkaar. Ondanks dat ik wist dat dit eraan zat te komen voel ik me ontzettend rot bij dit bericht. Dennis en ik hebben samen zoveel meegemaakt. We zijn 4 keer verhuist. Hebben uitgekeken naar een zwangerschap die uiteindelijk 3 keer fout is gegaan. We hebben veel verdriet gedeeld en mooie momenten samen gehad. Ik geloof niet dat je dat zomaar weg kan gooien. Je moet er er toch samen voor vechten? Alle relaties gaan hier toch wel eens doorheen?

ik ga naar bed en kan eigenlijk alleen maar huilen, Dennis komt bij mij in bed liggen. Hij slaat een arm om me heen en probeert me te troosten. Het voelt fijn om bij hem te liggen. Maar het is ook heel dubbel, ik wil het niet fijn vinden. Ik wil boos zijn. Hij is gewoon echt niet de juiste persoon nu. Ik ben verdrietig en teleurgesteld. We moeten nog een heel hoop dingen bespreken. Maar dat is zaak voor morgen. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je