{{ message.message }}
{{ button.text }}

13. 9 maanden zwanger, 9 maanden ontzwangeren

Altijd gezegd, 9 maanden zwanger, 9 maanden ontzwangeren. Wat houdt dat in?

Afbeelding blog '13. 9 maanden zwanger, 9 maanden ontzwangeren' Achtergrond blur afbeelding

Ontzwangeren... Mijn zoontje is eind deze maand 9 maanden oud. Ze zeggen altijd 9 maanden op 9 maanden af.
Nou tijdens mijn zwangerschap was ik gewoon vrijwel mezelf en zowel ik als mijn man hadden geen last van extra hormonen, behalve dat ik vaker jankte door iets zieligs op tv was ik gewoon me vrolijke zelf. Ook na de bevalling bleef dat zo en ik denk echt dat mijn emoties gewoon wat veranderd zijn en dat dat blijvend is.

Mijn zoontje bijna 9 maanden sinds vorige week vind ik het dan ook weer hoogste tijd voor minimaal 1 keer in de week sportschool. Tot nu toe veel excuses maar 2 weken geleden dan voor het eerst echt begonnen met krachttraining en lesje zumba op de woensdagavond.

Ook wil ik weer beter op mijn eten gaan letten. Moet echt weer (opnieuw) afvallen, was voor mijn zwangerschap bijna 40 kilo afgevallen, tijdens zwangerschap veel aangekomen maar ook daarna niet (kunnen) afvallen. Mijn lijf was gewend 4-5 per week sportschool en nu helemaal niets en toch gewoon lekker eten en ook onbewust eten dat gaan we weer even doorbreken is de bedoeling

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je