{{ message.message }}
{{ button.text }}

12 facts about me

Mijn eigen blog! Na lang twijfelen, is ‘ie eindelijk hier! Om maar gelijk met de deur in huis te vallen, ik weet nog niet zo goed hoe dit moet. Het wordt dus een uitdaging;-).

Afbeelding blog '12 facts about me'

Om mezelf even fatsoenlijk voor te stellen! Hieronder 12 facts about me!


1. Ik ben een jonge mama! Op mijn 21ste ben ik mama geworden van Sam (’17) en 1,5 jaar na Sam ben ik bevallen van onze dochter Camilla (’18).

2. Een opgeruimd huis, is een opgeruimd hoofd. Ik hou ervan, mijn kinderen en mijn man wat minder.. Hier thuis is het meestel een georganiseerde rommel.

3. Mijn guilty pleasure, online shoppen! Dit kan ik echt dag en nacht, alle leuke webshops uitpluizen. Van de grootste shops tot kleine handmade (instagram) shops. Er komen dan ook regelmatig (lees: vaak) pakketjes binnen, Sam heeft ondertussen een van zijn speelauto’s benoemd tot *pakket busje*.

4. Ik ben sinds mijn 20ste samen met de papa van mijn kids. 5 maanden na onze eerste date gingen we samenwonen en nog eens 5 maanden daarna was ik zwanger van ons eerste kindje, Sam.

5. I’m a hugger! Geen fan van de Nederlandse ‘3 kussen’ bij een begroeting, doe mij maar een snelle ‘hug’!

6. Ik houd van koken & bakken! Heerlijk vind ik het om in de keuken te staan en doe dit dan ook regelmatig. Nu de kindjes iets ouder zijn wordt het ook steeds makkelijker om ze hierbij te betrekken.

7. I love Friends (de serie), hoe vaak ik deze opnieuw heb gezien, kan ik je niet vertellen, de DVD’s zijn zo kapot gedraaid, dat ik een gat in de lucht sprong toen Friends op Netflix verscheen!

8. Bij thuiskomst kleden we ons meteen om in joggingpak of pyjama. Heerlijk, die comfy kleding!

9. Ik ben de oudste thuis, ik heb een broertje die 4 jaar jonger is en een stiefbroertje die 3 jaar jonger is.

10. Mijn beste vriendinnen zijn op 1 hand te tellen.

“Smaller the circle, better the life” – Sumeet Wadhwa

11. Mijn Iphone staat vol met lijstjes, to-do lists, wishlists en ideeën waarvan ik denk dat ik ze echt op moet slaan, om er vervolgens niet meer naar te kijken. 

12. Zowel op mijn laptop als telefoon staan altijd meerdere tabbladen open, totaal ongeordend. Mijn gedachten zijn snel afgeleid, ik ga van het ene opzoeken naar o ja! dat moest ik ook nog even doen! Daarnaast word ik ook wel eens afgeleid door een *Mamaaaa, mag ik een koekje*. 


Zo, dit was mijn eerste ‘facts about me’. Ik hoop dat je het leuk vond om te lezen!

Ik kijk er al naar uit om meer blogs te gaan schrijven, keep you posted!

Afbeelding blog '12 facts about me'

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je