{{ message.message }}
{{ button.text }}

11 jaar van mijn leven part2 (9)

Niet op fb

Afbeelding blog '11 jaar van mijn leven part2 (9)'

We stapten uit en mijn moeder kwam ons al tegemoet. D. stelde zich netjes voor en ik zag dat mijn moeder hem van top tot teen bekeek. Daarna keek ze even naar mij. "Kom, je vader is op het bedrijf bezig." We liepen achter haar aan en mijn vader had ons al gezien en kwam ons tegemoet. D. stelde zich wederom netjes voor en mijn moeder zei "Kom wij zetten alvast een potje thee." En zo lieten we D. dus achter bij mijn vader. Dit vond D. alles behalve leuk maar zowel mijn moeder als ik wisten dat, als hij nu een goed gesprek met mijn vader zou hebben, het goed zou komen.

In huis keek mijn moeder eens goed naar mij. "Je bent gelukkig hè?" Ik knikte. "Je hebt nu in ieder geval wel een knappe uitgezocht" was het volgende wat ze zei. Ik keek haar even aan en begon toen te lachen. Onderhand kwamen D. en mijn vader naar huis voor de thee. D. keek vrij opgelucht en mijn vader had een tevreden blik in zijn ogen. Meer kon ik niet wensen.

Ondanks dat mijn vader wat stil was werd het een gezellige middag. We bleven eten en gingen mee naar de kerk. En daarna was mijn vader genoeg ontdooid om hem over te halen om de volgende week naar Friesland te komen rijden voor mijn en D.'s vader verjaardag. En hij stemde eigenlijk meteen in. Ik belde mijn zusje en ook zij was enthousiast en meldde dat ze van de partij zouden zijn.

Uiteindelijk was het al na tienen toen we eindelijk naar huis gingen. D. gaf nog even aan dat hij het absoluut niet leuk had gevonden dat ik hem zomaar bij mijn vader had achtergelaten maar hij vond mijn ouders aardige mensen en we hadden allebei het idee dat ze L. wel een beetje zouden vergeten.
Voor mijn gevoel had ik de laatste horde naar een nieuw leven nu genomen. Ik was er niet overheen gesprongen maar overheen gevlogen.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #verdriet

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je