{{ message.message }}
{{ button.text }}

11 jaar van mijn leven part2 (5)

niet op fb

Afbeelding blog '11 jaar van mijn leven part2 (5)'

Na bijna 3 maanden kon ik eindelijk bij een psycholoog terecht. Na 8 of 9 sessies kwamen we tot de conclusie dat ik geen psycholoog meer nodig had maar een bed. Ik was gewoon totaal oververmoeid. Uiteindelijk kwam dit natuurlijk van alle stress van de afgelopen jaren. Maar het advies was slapen. Ik moet zeggen dat ik niet weet of die sessies echt iets deden. Ik vertelde weer mijn verhaal, alleen leek het wel of ik er van een afstandje naar kon kijken.

Ik besprak op mijn werk of ik 2 weken vrij kon krijgen om te "slapen". Gelukkig wilde mijn werkgever niets liever dan een "uitgeslapen" werknemer en kreeg ik 2 weken om bij te komen. Ook D. vertelde ik dat ik rust nodig had. We spraken af dat ik hem zou melden wanneer hij langs kon komen.

En of ik sliep. Vanaf het moment dat ik me eraan toegaf sliep ik bijna 4 dagen nonstop. Opeens voelde ik alle vermoeidheid van de afgelopen jaren. Na 4 dagen besloot ik dat ik toch een keer uit bed moest komen. Ik nam een douche en belde D. of hij langs wilde komen.

Hij kwam langs met een grote bak sushi en we hadden een geweldige avond. Maar om 21:00 uur stond D. op en pakte zijn jas. Ik keek hem niet begrijpend aan. D. lachtte en stuurde alsof hij mijn vader was naar bed.

Ik moet zeggen dat die 2 weken me echt goed hadden gedaan en de vrijdag voor ik weer aan de slag zou gaan liep ik zonder problemen de supermarkt in, kocht lekkere hapjes voor een avondje op de bank en stuurde D. een appje met een uitnodiging. Ik begon het gevoel te krijgen dat ik na meer dan 7 maanden weer een beetje grip op mijn leven kreeg. En dat was voor mij iets om te vieren.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #verdriet

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je