{{ message.message }}
{{ button.text }}

11 jaar van mijn leven part2 (3)

niet op fb

Afbeelding blog '11 jaar van mijn leven part2 (3)'

Na een bedrijfsfeestje bleef ik overnachten bij D. Hij woonde in het huis van zijn ouders. Zijn moeder was jaren geleden overleden en zijn vader vond een nieuwe vriendin. Deze vriendin had een huis op het platteland incl. zwembad en hij was eigenlijk alleen thuis om de hond uit te laten als D. dat niet kon. Eigenlijk was het best zielig want het diertje was veel alleen. Maar omdat D. hem aan zijn moeder had gegeven voor haar verjaardag kon hij het niet over zijn hart verkrijgen hem weg te doen. En zijn vader kon hem ook niet meenemen want dat ging niet goed met de hond van zijn vriendin.

In de ochtend hoorde ik gestommel beneden. Ik keek naast me maar het was niet D. die in de keuken bezig was. Ik maakte hem wakker en zei dat ik iets in de keuken hoorde. D. ging naar beneden en kwam terug met de melding dat zijn vader er was. Hij keek er een beetje ongelukkig bij en ik besloot me aan te kleden en me dan maar te gaan voorstellen. Je kunt je moeilijk boven verstoppen toch?

Het bleek dat ik ook geen keus had. D. had zijn vader gemeld dat hij een dame op bezoek had. In plaats van te vertrekken pakte zijn vader een extra kopje koffie en sloeg rustig zijn krantje open. Hij was absoluut niet van plan te vertrekken voor hij mij gezien had.

Na me voorgesteld te hebben en een kopje koffie te hebben gedronken vertrok D.'s vader om de hond uit te laten en wenste ons een fijne dag. Toen hij weg was moest ik echt even bijkomen. Oke, wat een aardige man maar na mijn ervaring met schoonouders was ik zo blij dat hij ook weer weg was. Ik was opeens doodmoe terwijl ik net uit bed kwam. En op dat moment kon ik voor mezelf toegeven dat D. gelijk had. Ik had hulp nodig want ik herkende mezelf niet meer.
*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #verdriet

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je