{{ message.message }}
{{ button.text }}

11 jaar van mijn leven part2 (1)

Niet op fb

Afbeelding blog '11 jaar van mijn leven part2 (1)'

Laat die avond ging D. naar huis. We hadden na alle spanning toch een heerlijke avond gehad en ik was ook wel heel erg moe en morgen was er toch weer gewoon werk. D. was vrij maar had beloofd zijn vader te helpen met de tuin dus die zou er niet zijn.

Halverwege de dag was het weer zo rustig dat ik eerder naar huis kon. Ik was hier blij mee dan kon ik even lekker rustig boodschappen doen en in de stad wat andere zaken halen. Je komt er altijd achter dat je dingen tekort hebt als je net verhuisd bent.

Ik besloot de boodschappen tot het laatst te bewaren. D. zou komen eten en ik zou koken. Ik liep de supermarkt in en het schoot door me heen dat "mijn schoonmoeder" me geen lijstje had meegegeven. Ik was de afgelopen jaren nooit zonder lijstje naar de supermarkt gegaan. Ik raakte volledig in paniek. Ik wist niet wat ik moest halen, wist niet wat ik lekker vond, geen idee wat D. lekker vond, ik wist helemaal niets meer. Happend naar lucht ben ik de supermarkt uit gerend, in de auto en toen ik thuis was heb ik de ogen uit mijn hoofd gehuild. Wat was er in hemelsnaam met me aan de hand?

Toen D. een paar uur later voor de deur stond was ik nog steeds overstuur. Toen ik D. vertelde wat er gebeurd was hoorde ik hem iets lelijks mompelen over L. en daarna pakte hij mijn jas en hielp die aantrekken. "Wil je alsnog voor me koken? Dan halen we samen de boodschappen. Ik weet precies wat ik lekker vindt dus succes gegarandeerd of we kunnen natuurlijk lekker uit eten gaan?"

Ik wilde dolgraag uit eten, ik wilde echt even niet naar een supermarkt. "Heb je ooit sushi gegeten?" Nee, ik had nog nooit sushi gehad. Dus D. stapte in de auto en reed naar Leeuwarden. Het was het favoriete restaurant van D. en ik moet zeggen. Ik was meteen verslaafd. Ik vond het echt superlekker.

Toen we weer voor mijn deur stonden gaf D. me een kus op mijn voorhoofd en wenste me weltrusten. "Wil je vannacht bij me blijven?" Het was eruit voor ik er erg in had. D. keek me even aan. "Weet je het zeker? Het is jouw tempo lieverd, ik wacht wel." Ik schudde mijn hoofd. "Ik weet het zeker."

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #verdriet

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je