{{ message.message }}
{{ button.text }}

11 jaar van mijn leven (2)

Niet op FB

Afbeelding blog '11 jaar van mijn leven (2)'

Na het eerste weekje logeren volgden er meer. Ik leerde A. kennen, hij had net een eigen kledingwinkel geopend en zijn vader hielp hem daglijks. De oudste zoon L. werkte in een cafe en hem zag ik weinig. Ik ging met de moeder, die ik ma mocht noemen lekker winkelen in de stad en een ijsje eten bij een plaatselijke ijssalon. Het klinkt saai maar ik had het geweldig naar mijn zin. Soms zaten we een avond nieuwe kleding te labelen met zijn allen en ik liep graag met hun 3 honden. Ze woonden een paar meter van het buitengebied en ik vond het heerlijk daar. Veel beter dan die drukke Randstad waar ik vandaan kom.

Op mijn 16de verjaardag nodigde ik ook A. en L. uit. A. had het te druk maar L. kwam tot mijn ouders verbazing wel. Een blik van mijn vader in de ogen van L. en hij wist waarom. Ik was stekeblind en vond het gewoon tof dat hij gekomen was. Mijn vader was achteraf boos dat ik hem gevraagd had, maar ik had echt geen idee gehad en ik geloofde mijn vader ook niet.

De logeerweekjes gingen door en het was altijd even gezellig. L. was bij zijn broer in de winkel gaan werken en had dus ook wat meer vrije tijd in de avonden. Toen ik 19 was kwam ik er na een avondje uit met een hele groep achter dat ik L. wel heel erg leuk was gaan vinden. En ik kon het niet verbergen. Hij zat in een relatie die al niet zo denderend liep en vond mijn aandacht genoeg om zijn relatie met haar op een laag pitje te zetten. Zij was natuurlijk ook niet blind en wenste hem veel succes met mij en beeindigde de relatie omdat ze zelf vond dat ik beter bij hem paste dan zijzelf (of ze dat ook meende weet ik niet)

Vanaf dat moment schreven we met elkaar en ieder weekend waren we bij elkaar. Ik kwam met de trein en hij naar mij toe met de auto. Naadt K. was hij de 2de die bij ons mocht blijven slapen. Ook L.'s ouders waren blij want met de vorige vriendinnen waren ze niet zo blij geweest en ook de vriendin van A. viel niet in goede aarde. A.'s vriendin moest het ook aardig ontgelden, als zij en A. er niet bij waren. Ma's verhalen, roddels, hoe je ook wilt noemen waren niet van de lucht. Maar ik was 19 en was nog steeds stekeblind.


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je