{{ message.message }}
{{ button.text }}

11--eindelijk weer even tijd voor mijn vriendinnetje

Winkelen met iemand die me op wil zadelen met gele en roze meubels en het liefst met paarse stippen.

Afbeelding blog '11--eindelijk weer even tijd voor mijn vriendinnetje' Achtergrond blur afbeelding

als ik smorgens wakker word heb ik weinig tijd om even rustig wakker te worden. Mijn beste vriendin staat voor me te springen, Dennis heeft haar binnen gelaten en ze is zo ongeveer een uur te vroeg.

Vandaag gaan we winkelen voor accersoires in huis. Even een gezellig meiden dagje samen met degene die mij het allerbeste kent. Ze is zo gek als een deur en komt met de raarste ideën voor het huis. Het gaat hem niet worden al die felle kleuren en rare meubels maar we hebben wel weer ontzettend veel lol samen. Ik heb haar gemist. Met al dat verhuizen wat ik de laatste tijd gedaan heb, het ontzettend vele werken en alle ruzies en sores die ik met Denn heb, heb ik weinig tijd gehad voor mijn vriendinnen. Ze neemt het me niet hardop kwalijk, maar in mijn hart weet ik dat ze het me ergens wel degelijk kwalijk neemt. En eerlijk gezegd ze heeft nog gelijk ook. 

We sluiten de dag af met chikflik op de bank en zak maltezers, vroeger deden we dit iedere donderdagavond als we op mijn zusjes pasten. Ze is niet alleen al 10 jaar mijn beste vriendin maar ook mijn buurmeisje. Ik ben zo blij met een vriendin zoals zei, aan 1 blik van elkaar hebben we genoeg. 

De wijn is op dus Sam loopt naar de koelkast voor een nieuwe fles. In de gang loopt ze Dennis tegen het lijf. Ik kan niet precies horen wat er gezegd word maar ik kan de spanning voelen. Terug in de huiskamer zegt ze dat er niks aan de hand is. De film gaat verder maar de stemming is veranderd. Wat gebeurt er toch allemaal in mijn huis.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je