{{ message.message }}
{{ button.text }}

10x Geluksmomentjes! Happy and Awsome!

De week is nog niet eens voorbij en mijn hoofd puild al uit van Geluksmomentjes!!

Afbeelding blog '10x Geluksmomentjes! Happy and Awsome!'

Ondanks Brussel gistere, wat een mega UNhappy moment was deze week. Spaar ik mijn geluksmomentjes en mijn hoofd loopt al over!!

Geluksmomentje #1

Lekker gegeten bij mijn Oma!! We zien haar maar een paar keer per jaar omdat we allemaal zo druk zijn.. Niet alleen wij, maar zij ook, haha! Met haar 90 jaren doet ze nog steeds lekker alles waar ze zelf zin in heeft! Het was super gezellig. Ze had zelf groente soep gemaakt, zoals alleen oma's dat kunnen :) De kids weer verwend! En Meneer maakte er zoals altijd een zooi van.. Mevrouw at alsof ze de hele dag niet gegeven had. It was funn!! I Love you, Omi!!

PicsArt_03-23-11.27.15_1458729233.jpg

Geluksmomentje #2

Eerste moestuintjes uitgekomen!!

Geluksmomentje #3

Meneer hoefde vandaag voor de eerste keer NIET te huilen toen ik hem wegbracht naar het KDV! Zelfs niet toen ik de deur uit liep en hij me recht in mijn ogen aankeek. Hij keek niet eens verdrietig! Oeff, wat was ik blij en trots!!

Geluksmomentje #4

Deze week geen zondag's dinner bij mijn mama, dus het werd Pizza zondag met mijn Broer at my place!! Super dikke en lekkere pizza's besteld. De kids aten lekker mee! Zelfs van mijn geitenkaas, honing, verse spinazie pizza, Mmmmm!!

PicsArt_03-23-11.45.40_1458729955.jpg

Geluksmomentje #5

THE BABY HAS BEEN BORN!!

Gistere (22.03) is de baby van mijn bazen geboren!! Alles is goed gegaan! En ik kan niet wachten tot ik de kleine babyboy ook mag zien! :D

Geluksmomentje #6

Gistere EN vandaag extra vrij!! 

Geluksmomentje #7

I opend the mailbox en yeahhh!! Mijn eerste brief terug van Kevin, de inmate uit Amerika!! Het was een coole brief, ik denk dat ik helemaal goed zat met mijm gevoel toen ik hem uitkoos. We worden vast goede vrienden! Meteen een 6 pagina lange brief terug geschreven, straks maar even posten :D

Geluksmoment #8

Lekker spelen met de kids, jammer dat het steeds zulk nat weer was. Anders hadden we lekker naar de speeltuin gekunt. Maar binnen was het ook gezellig! 

IMG_20160323_115415_1458730481.JPG

Geluksmomentje #9

Ik ga NU de documantaire COBAIN kijken op Netflix!!

Geluksmomentje #10

Call me crazy maar het was super leuk gistere. Vandaag is ROOD!! De kleur van jou nagels!! Mama mooie nagels en Meneer wilde ook, die heeft nu een voetje gelakt :) Mevrouw is nu een dame, ik ga gaf haar gistere een volledige Hollywood Pedicure. Haar gedult was snel op, haha! Maar het is schattig toch?! :)

IMG_20160323_115913_1458730770.JPG

Morge gaan we weer lekker aan het werk. Op naar nieuwe avonturen!!

Have a great day!!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je