Snap
  • Mama

10x Geluksmomentjes! Happy and Awsome!

De week is nog niet eens voorbij en mijn hoofd puild al uit van Geluksmomentjes!!

Ondanks Brussel gistere, wat een mega UNhappy moment was deze week. Spaar ik mijn geluksmomentjes en mijn hoofd loopt al over!!

Geluksmomentje #1

Lekker gegeten bij mijn Oma!! We zien haar maar een paar keer per jaar omdat we allemaal zo druk zijn.. Niet alleen wij, maar zij ook, haha! Met haar 90 jaren doet ze nog steeds lekker alles waar ze zelf zin in heeft! Het was super gezellig. Ze had zelf groente soep gemaakt, zoals alleen oma's dat kunnen :) De kids weer verwend! En Meneer maakte er zoals altijd een zooi van.. Mevrouw at alsof ze de hele dag niet gegeven had. It was funn!! I Love you, Omi!!

Geluksmomentje #2

Eerste moestuintjes uitgekomen!!

Geluksmomentje #3

Meneer hoefde vandaag voor de eerste keer NIET te huilen toen ik hem wegbracht naar het KDV! Zelfs niet toen ik de deur uit liep en hij me recht in mijn ogen aankeek. Hij keek niet eens verdrietig! Oeff, wat was ik blij en trots!!

Geluksmomentje #4

Deze week geen zondag's dinner bij mijn mama, dus het werd Pizza zondag met mijn Broer at my place!! Super dikke en lekkere pizza's besteld. De kids aten lekker mee! Zelfs van mijn geitenkaas, honing, verse spinazie pizza, Mmmmm!!

Geluksmomentje #5

THE BABY HAS BEEN BORN!!

Gistere (22.03) is de baby van mijn bazen geboren!! Alles is goed gegaan! En ik kan niet wachten tot ik de kleine babyboy ook mag zien! :D

Geluksmomentje #6

Gistere EN vandaag extra vrij!! 

Geluksmomentje #7

I opend the mailbox en yeahhh!! Mijn eerste brief terug van Kevin, de inmate uit Amerika!! Het was een coole brief, ik denk dat ik helemaal goed zat met mijm gevoel toen ik hem uitkoos. We worden vast goede vrienden! Meteen een 6 pagina lange brief terug geschreven, straks maar even posten :D

Geluksmoment #8

Lekker spelen met de kids, jammer dat het steeds zulk nat weer was. Anders hadden we lekker naar de speeltuin gekunt. Maar binnen was het ook gezellig! 

Geluksmomentje #9

Ik ga NU de documantaire COBAIN kijken op Netflix!!

Geluksmomentje #10

Call me crazy maar het was super leuk gistere. Vandaag is ROOD!! De kleur van jou nagels!! Mama mooie nagels en Meneer wilde ook, die heeft nu een voetje gelakt :) Mevrouw is nu een dame, ik ga gaf haar gistere een volledige Hollywood Pedicure. Haar gedult was snel op, haha! Maar het is schattig toch?! :)

Morge gaan we weer lekker aan het werk. Op naar nieuwe avonturen!!

Have a great day!!

8 jaar geleden

Serieus, HOE heb je die teennageltjes kunnen lakken?! Mijn dochtertje is net zo oud als jouw mini mevrouwtje maar echt, ik ben blij als ik 3,5 teennagel geknipt krijg zonder een bloedbad te maken. Ze blijft echt NIET stilzitten haha.

8 jaar geleden

Aaahw Dankjeee!! :)

8 jaar geleden

Ja Oma doet echt nog veel, ik ben ook blij dat ze nog zo lekker op zichzelf is, it's a blessing! :)

8 jaar geleden

Ja, lekker opsparen in je hoofd en alleen daar aan denken. Word je echt blij van :D