{{ message.message }}
{{ button.text }}

--106 dan weet je wie je echte vrienden zijn.

Als verslagen zitten we tegenover elkaar op de bank. Ik huil alleen maar en er komt geen zinnig woord meer uit.

Afbeelding blog '--106 dan weet je wie je echte vrienden zijn.' Achtergrond blur afbeelding

Als de telefoon over gaat voel ik me met de seconde misselijker worden.

"Mam? Ik heb ruzie met Jesse. Ik heb hem alles verteld over Dennis. En ook dat jij daarvan op de hoogte was." Even is het stil aan de andere kant. "Muts.. en nu? Is hij heel boos? Heb je hem uitgelegd waarom je het hebt gedaan. Hoe slecht het toen met jullie ging? Hoeveel ruzie jullie hadden en hoe je je voelde?!" Mam.. het maakt allemaal niet uit waarom ik het gedaan heb, je hoort niet te liegen in een relatie en dat heb ik wel gedaan. En nu zal ik op de blaren moeten zitten.. "lieve wijze dochter van mij, ik weet zeker dat het goed komt, rustig aan!".

"Nik? Nik? Wat bel je laat wat is er aan de hand?" Oh, ik ben zo stom geweest. Dennis heeft me voor het blok gezet en ik heb Jesse nu alles verteld. Hij is aardig boos.. ik heb hem ook verteld dat jij het wist en vandaar dat ik je nu bel. Even is het stil aan de andere kant, "dat is toch goed, je bent mijn bonus dochter Nik, het is toch niet zo raar dat ik dat niet aan hem heb verteld?! Ze heeft gelijk, deze 2 gesprekken hebben me weer wat adem ruimte gegeven. Jesse lijkt opgelucht te zijn door hun reacties, hij hoort nu ook dat ik de waarheid sprak. Ik hoef er nu nog maar 1 te bellen.. die zal dan ook wel meevallen.

Ook Kelly neemt vrij snel haar telefoon op, lichtelijk geschrokken ook vanwege het tijdstip waarop ik bel staat ze me te woord. Ook aan haar leg ik het verhaal uit. Maar zei reageert heel anders dan verwacht. "Daar ben ik niet zo blij mee Nik, ik hoef je ook niet meer te zien." Huh?! Wat?! Verbijsterd hang ik de telefoon op, niet meer te zien?! Mijn maag draait nog een extra rondje en de tranen biggelen over mijn wangen.

Ook Jesse schrikt van de reactie van Kelly, "misschien heb je het gewoon niet heel tactisch gebracht nik? Misschien heeft ze het idee dat ze moet kiezen tussen ons? Dat zou toch kunnen?!" Verbouwereerd kijk ik Jesse aan, even serieus ik zag haar als mijn beste vriendin jess? Als wij zouden gaan trouwen zou ik haar als getuige vragen. We doen van alles samen, ik zie haar 2 keer in de week en ze laat me zonder uitleg vallen als een baksteen. Ze heeft me niet eens de mogelijkheid gegeven om iets toe of uit te leggen. Wat is dat in vredes naam voor vriendin?!

Als verslagen zitten we tegenover elkaar op de bank. Ik huil alleen maar en er komt geen zinnig woord meer uit.

Wie had gedacht dat niet Jesse het moeilijkst zou zijn maar Kelly.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je