{{ message.message }}
{{ button.text }}

100% relaxen als 100% mama

De ideale vakantie, iedereen heeft er vast wel een beeld bij en droomt al weg bij het idee. Hoe ziet jouw vakantie eruit?!

Afbeelding blog '100% relaxen als 100% mama'

De ideale vakantie...iedereen heeft er vast wel een beeld bij en droomt al weg bij het idee. Denk je bij je ideale vakantie je kindjes erbij of fantaseer je ze (met een lichte schuldgevoel) een keer stiekem weg?

Mijn ideale vakantie... eigenlijk heb ik hem al een keer gehad. 2013, onze huwelijksreis... doe je ogen maar is dicht een momentje (als de kids het toelaten) en laat je meenemen in mijn droomvakantie, onze huwelijksreis naar... DE MALEDIVEN!! Na een lange vlucht van ongeveer 11 uur kom je aan op male, daar word je als een vorst ontvangen, je word begeleid naar de lounge gedeelte, krijgt een drankje in je hand, gaat op een ligbed liggen en je uitzicht bestaat uit stijgende en dalende watervliegtuigjes. 1 van die vliegtuigjes gaat ons straks naar onze droombestemming brengen! Na een uurtje lekker te hebben gelegen mogen we aan boord en worden gebracht naar onze prachtige "privé" eiland. Ons resort. Op het resort worden we ontvangen door een welkomscommite die muziek voor ons maken en ons welkom heten. Vervolgens gaan de schoenen uit en gaan de komende 10 dagen ook niet meer aan... NERGENS! Dus ook niet in het restaurant. ( nee ook niet in het toilet die overigens super schoon zijn) we worden op een terrasje neergezet en krijgen een welkomscoctail, in tussentijd worden de koffers naar ons huisje gebracht.

Ons huisje... op een spierwit strand, onder de palmbomen en niets voor ons dan alleen maar de prachtige lichtblauwe golven van de Indische oceaan. Een trap begeleid ons naar de veranda, voor de trap staat een kan met water waar we onze met zandbedekte voeten even af kunnen spoelen voordat we ons liefdesnestje betreden. Op de veranda staat een 2 persoonsbed. Eenmaal in het huisje staat een gigantisch bed die uitkijkt over de oceaan. Mooier wakker worden kan niet! We hebben een open badkamer (staat wel een schutting omheen hoor) heerlijk wassen/douchen en uiteraard toiletteren in de buitenlucht!

Moe worden we niet van de vakantie. Het enige vermoeiende is het lopen (5 minuutjes) naar het restaurant. Hier hebben we een eigen ober gekregen die de hele vakantie er voor ons is, en precies weet wanneer er drinken moet komen en wat. Vanuit het restaurant kijken we uit over de oceaan en zien de dolfijnen voorbij zwemmen... 

wat een mooie vakantie... zonnen, zwemmen, eten, drinken... kortom 100% relaxen!

Is het nog steeds ook 100% mijn droomvakantie? NEE!!! mijn droomvakantie bevindt zich ergens in een warm land, op een camping, met de caravan. Elke dag boodschappen doen, bedenken wat we gaan eten, caravan en tent netjes houden, sjouwen met de spullen naar het strand, zelf tot het oneindige opstaan voor mijn drinken en eten, in de rij staan voor een onhygiënische (met beetje geluk nog warme) douche, op een rijtje op het toilet zitten. Was met de hand doen, dagelijks de afwas, en de hond elke dag meeslepen naar buiten de camping in de hoop dat hij zijn behoefte nog even op kan houden! Waarom dit mijn droomvakantie nu is? Dan zijn mijn kindjes erbij en super gelukkig en tevreden, En als de kindjes tevreden zijn, zijn wij dat als moeder zijnde toch ook?! En daar kan niks tegenop!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je