{{ message.message }}
{{ button.text }}

10-- zingen, schreeuwen, vanavond mag alles!

Even, heel even, voelt het alsof al mijn problemen als sneeuw voor de zon zijn verdwenen!

Afbeelding blog '10-- zingen, schreeuwen, vanavond mag alles!'

bij thuiskomst tref ik Dennis. Hij heeft een flinke borrel op en de lege bierblikjes als resultaat daarvan staan op het aanrecht. Hij is echt gewoon dronken. Het valt me ineens op dat hij is veranderd. Hij gedraagd zich anders. Scheert zijn hoofd tegenwoordig kaal en laat een lelijk baardje staan. Hij ziet er veel onverzorgder uit dan ik hem leerde kennen. Daarnaast is hij opeens verdwenen van social media. Waar hij dagen doorbracht op facebook heeft hij nu opeens zijn profiel verwijderd. Ik weet dat er iets aan de hand is alleen kan niet helemaal mijn vinger leggen op wat het nou is. 

Hij besluit naar de kroeg te gaan, alleen zonder mij. Ik weet niet waarom maar ik heb niet eens de behoefte met hem mee te gaan. Ik zet de muziek op de hartste stand. (Gelukkig is het huis goed geïsoleerd en is mijn buurman doof ;-)) en spring onder de douche.

Ik bedenk me dat ik zelf eigenlijk vind dat ik veel te leuk ben om op zaterdagavond in mijn eentje nouja met de hondjes thuis op de bank te zitten. Dus ik maak me op en kleed me aan en ga zelf ook de stad in!

Een vriendin van me heeft met haar vriend een kroegje in de buurt. Ik heb zin in shots! Tijd om weer eens als vanouds goed te gaan drinken. Zoals we dat vroeger stiekum deden voor we naar het schoolfeest gingen. Het is rustig. Dus met de spicegirls en een gigantische slok op staan we samen zo hard als we kunnen mee te bleren op de bar en hebben we een geweldige avond. Even, heel even, voelt het alsof al mijn problemen als sneeuw voor de zon zijn verdwenen!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je