{{ message.message }}
{{ button.text }}

1 van die dagen

Op elk schoolplein staat er 1. De moeder die te laat met gillend 2e kind aan komt rennen. Waarvan het gezicht op onweer staat, de kleding van het 2e kind en haarzelf onder de vlekken zit en het haar alle kanten op staat.

Afbeelding blog '1 van die dagen'

Jawel hoor vandaag was ik die chagrijnige chaotische moeder op het plein.

De dag begon redelijk goed. Oudste kind lekker op school. Stuk fietsen met de jongste. Paarden kijken. Geitjes aaien. Super gezellig.

Maar toen moesten er boodschapjes gedaan worden en sloeg de sfeer om. Mijn jongste gilde, schreeuwde, huilde tranen met dikke snottebellen. Alleen omdat ze of niet in de buggy of in het winkelwagentje wilde.
Vervolgens een hoop drama bij alleen wat brood halen zodat het langer duurde dan de bedoeling was en ik moest racen om op tijd bij school te staan.

Eindelijk parkeerplek gevonden begon onze kleine dame te huilen omdat ze zelf wilde lopen en dat mocht niet, want ja er rijdt meer verkeer rond.

Met zwetende oksels kwam ik net op tijd aan op school. Het huilen nader dan het lachen en een donderwolk boven mn hoofd.

Kritische blikken van andere moeders negerend mn grote vent op gehaald om hup snel een broodje te eten en door te vliegen naar zwemles.

Vanavond maar een flink glas wijn nemen. Morgen weer een nieuwe dag

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je