{{ message.message }}
{{ button.text }}

1 maand mama! hoera!

Afbeelding blog '1 maand mama! hoera!' Achtergrond blur afbeelding

Op 11-07-2019 werd ik mama na een pittige bevalling van ons zoontje Evan! Dat was gister dus precies een maand! Bizar! een maand gewoon, aan de ene kant voelt het alsof het altijd al zo is geweest maar aan de andere kant is alles nog zo vers. Want wat een raadsel is het soms wat zo'n kleintje wil, of wat er met hem is!
Maar he ik ben enorm trots op mezelf, op mijn man maar ook op ons met elkaar, want eigenlijk pas sinds een week of 2 ben ik weer op de been na de bevalling, nee geen keizersnede maar een vacuumbevalling en knip kunnen ook flink belemmerend zijn in je herstel.
Ik word gelukkig steeds meer mezelf en hebben het die eerste maand toch maar mooi geflikt als nieuwe kersverse ouders. 
Maand 1 we did it! op naar alle andere , die elk anders zullen worden, de een leuker makkelijker of mooier dan de ander, maar alles voor en met de kleine man! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je