{{ message.message }}
{{ button.text }}

1 juni, 1 jaar

Afbeelding blog '1 juni, 1 jaar ' Achtergrond blur afbeelding

Lief klein meisje,

1 juni alweer 1 jaar geleden dat jij mij de meest trotse moeder van de wereld maakte. En niet alleen ben je voor mij en papa het allerbeste wat we konden wensen, voor vele anderen. Wat bijzonder om te mogen zien hoe geliefd jij bent.  

Wat was dit een achtbaan van een jaar , wat downs maar voornamelijk ups, want jeetje wat heb jij ons verrast met je doorzettingsvermogen om te kunnen doen wat je graag wilt. ❤️

Ik hoop dat je dit later ook nog zal hebben. Dan kom jij er wel. 

Eten bijvoorbeeld was spannend en kijk nu , het was meer spannend voor ons dan voor jou. Met vallen en opstaan leerde jij het jezelf aan. 

Jou karakter : je bent lief & soms ook heel pittig —> een echte meid.. maar voornamelijk heel gezellig!

De mijlpalen zoals je eerste tandjes, het voor het eerst rechtop zitten,het kruipen,  het staan, de eerste stapjes en los lopen, we hebben ze allemaal trots aangezien en aangemoedigd.

De vakantie naar Curaçao toen je 6 maanden oud was, wat heb je genoten en wat heb je je goed gehouden in de warmte.

Jij hebt ons een liefde gebracht waarvan wij niet eens wisten dat het bestond vanaf het moment dat je geboren werd.

Op de allereerste plaats daar sta jij, want jij bent het allermooiste symbool van liefde van jou papa en van mij. We zullen je supporten waar we kunnen en je elke dag vertellen hoe trots we op je zijn. 

Over 3 nachtjes word je geopereerd, dit vinden wij heel erg spannend, maar we zullen van begin tot eind in de buurt zijn om je te knuffelen. En dan hopen we dat 1 operatie genoeg zal zijn.Je bent een kleine vechter dus goed komen gaat het hoe dan ook.

We houden van jou lief meisje, voor altijd. Mama is jou aller aller grootste fan. 

Afbeelding blog '1 juni, 1 jaar '

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je