{{ message.message }}
{{ button.text }}

1 jaar geleden alweer dat we jou komst bekend maakten

Afbeelding blog '1 jaar geleden alweer dat we jou komst bekend maakten' Achtergrond blur afbeelding

Ja, daar werd ik even weer terug meegenomen de tijd in.. 

Je kent het wel die herinneringen op Facebook. Nou zo kwam ik vandaag een herinnering tegen. 1 jaar geleden maakten ik en mijn vriend bekend dat we zwanger waren. En nu is mijn kleine meisje alweer een half jaar oud. Even stond de tijd stil en bedacht ik me dat de tijd echt snel gaat. Een jaar geleden nog 12 weken zwanger en nu....ja zoals ik al zei is ze alweer een half jaar oud. 

Me vaak afgevraagd of iemand de tijd stil kon zetten tijdens mijn zwangerschap zodat ik langer van haar kon genieten in mijn buik. Nu vraag ik me regelmatig af of iemand de tijd stil kan zetten zodat mn kleine meisje niet zo snel groeit en niet zo snel gaat. De tijd gaat echt zo snel en dat maakt me soms zo emotioneel, als ik terug denk aan de bevalling, aan mij zwangerschap herinner ik me ook weer dat dit echt een geschenk is. En hoe meer ze dingen gaat doen, Hoe meer ik van haar geniet en om haar moet lachen. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je