{{ message.message }}
{{ button.text }}

1 jaar en naar de Efteling geweest

Afbeelding blog '1 jaar en naar de Efteling geweest'

Afgelopen woensdag was het dan zover, mijn kleine meisje was jarig! 1 jaar alweer, wat is het toch hard gegaan. Om het te vieren zijn we met de opa's en oma's naar de Efteling geweest. 

Maar eerst kreeg ze haar eerste cadeautjes, van ons heeft een huisje van Little People gehad. Gelukkig vind ze het erg leuk want ze zit de hele tijd op de knopjes te drukken voor de geluidjes haha. Daarna kwamen mijn ouders binnen en die hadden mooie stapelblokken meegenomen. Als laatste kwamen mijn schoonouders en die hadden een mooie woezel en pip puzzel en het grootste cadeau van die dag.... een zandbak!

Voor we vertrokken hebben we nog even lekker een bakje koffie gedronken met een taartje want het was ten slotte feest. Daarna was het tijd om naar de efteling te vertrekken, daar was het gelukkig helemaal niet zo druk.

In de Efteling hebben we alle attracties gedaan waar Lotte ook in kon en hebben we zelfs een paar attracties gedaan waar Lotte nog niet in kon. We hadden namelijk een opa en een oma bij die niet in achtbanen durven. We hebben in de efteling lekker gegeten bij het pannenkoekenhuis. Ook lotte heeft een heerlijke pannenkoek op, nou ja niet helemaal maar wel een heel stuk. En na het mooie dagje efteling zijn we met zijn allen gaan uit eten. Ja ook de kleine meid ging mee, het was haar feestje toch? 

Na het eten was ze helemaal uitgeteld, thuis hebben we haar lekker op bed gelegd en ze heeft tot de volgende dag kwart voor 9 geslapen. Het was een super mooie en ook emotionele dag. Het was heerlijk om iedereen zo te zien genieten en vooral mijn kleine meisje natuurlijk. Nu zijn we in volle voorbereiding voor zondag want dan vieren we haar feestje met familie en vrienden. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je