{{ message.message }}
{{ button.text }}

1 Jaar blogger voor Mamaplaats

Afbeelding blog '1 Jaar blogger voor Mamaplaats' Achtergrond blur afbeelding
Geen lang blogje vandaag, maar wel een klein beetje rede tot een 'feestje'. Sinds 15 juli 2011 blog ik voor Mamaplaats en dat betekend dat ik dit dus alweer een jaar doe! Wouwie wat vliegt de tijd! Via een kennis ben ik terecht gekomen bij Mamaplaats. Zij wist dat ik dit wel leuk zou vinden en heeft mij erop gewezen. Zelf blogt ze inmiddels niet meer voor Mamaplaats, maar ik doe het nog steeds met veel plezier! Inmiddels heb ik al 38 blogs geschreven voor Mamaplaats en ik heb al ontzettend veel leuke en lieve reacties gekregen. Daar ga ik voor met bloggen. Soms gewoon een blogje waar andere moeders/vrouwen zich in kunnen herkennen en soms een blogje die gewoon een reactie/discussie uitlokt. Een tijd geleden heb ik ook een gesprekje gehad met Mariëlle van Mamaplaats op de redactie. Ze wilde mij graag een keertje ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Nu heeft ze een beetje een idee wie ik ben en als ik ideetjes heb mag ik die inbrengen. Ik ben nog lang niet klaar met bloggen voor Mamaplaats, dus ik zeg: Op naar het volgende jaar!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je