{{ message.message }}
{{ button.text }}

#1 Hey! Dit ben ik!

Afbeelding blog '#1 Hey! Dit ben ik! '

Hoi allemaal!

Ik ben Claudia en woon samen met mijn vriend Roel, ons zoontje Mateo (bijna 8 maanden) en onze cavia Tinus in een gezellig huisje in Brabant. Mijn favoriete klussen in huis zijn de was opvouwen en groenten snijden.

Tussen het mama zijn door, houd ik van koken, yoga, meditatie, fotograferen en schrijven. Ben ik verslaafd aan koffie (was ik al maar nu nog meer....) en hummus en vind ik het heerlijk om een avondje darts te kijken.

Maar volgens mij hoef  ik jullie niet te vertellen dat bijna al deze dingen een enorme uitdaging zijn om te doen met een baby. Behalve de koffie dan ;)

Mateo is geboren op 2e Kerstdag vorig jaar. Hij is op dit moment druk met omrollen en is dol op alles waar lichtjes in zitten en het liefst ook een hysterisch muziekje.  

Op Mamaplaats hoop ik in contact te komen met andere mama's om van jullie te leren, tips en ervaringen uit te kunnen wisselen en gewoon gezellig te kletsen. En dit is een mooie stok achter de deur om weer eens wat meer te schrijven. Stof tot schrijven is er genoeg tenslotte!

Super dat je de tijd hebt genomen om mijn eerste blog te lezen. Hopelijk vond je het leuk om wat over mij te weten te komen.  

Enneh als je zin hebt, laat mij dan weten wat jouw favoriete klus in huis is.

De reden?

Laatst heb ik een workshop gevolgd (die overigens niets met huishoudelijke dingen te maken had) waarbij ik mezelf moest introduceren. Vooraf werd de vraag gesteld om dit te doen en mijn favoriete klus in huis te benoemen. Of in ieder geval de minst erge. 

Op een of andere manier blijft zoiets hangen omdat je dat eigenlijk nooit aan iemand vraagt. Dus ik ben nu Claudia van de groentjes en de was ;)

Ik wil jou ook beter leren kennen dus ik dacht, laat ik die vraag eens in de groep gooien.

Uiteraard ben ik benieuwd naar de antwoorden.

Tot de volgende blog! 

Heel veel liefs,
Claudia

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je