{{ message.message }}
{{ button.text }}

1▪Het leed dat koningsdag heet

27-04-2015

Afbeelding blog '1▪Het leed dat koningsdag heet'

Nog steeds vol ongeloof van vandaag. Een goeduitziende kinderwinterjas wordt demonstratief omhoog gehouden door mevrouw-ik-beheer-de-centjes-die-worden-uitgegeven-op-koningsdag. En om goedkeuring gevraagd bij de ik-heb-zin-om-naar-huis-te-gaan-aanhang. Ja leuk. Even de jas naar beneden en weer omhooghoudend. Daar kwam de vraag. "Hoeveel kost deze mevrouw?" Waarop ik voor de 10e keer in een half uur zeg "50 cent, mevrouw."
En de jas wordt neergelegd en men loopt verder.

WTF welk bedrag had die mevrouw in hemelsnaam verwacht dat ik zou noemen? 10 cent? Of was de vraag wat het kostte sowieso overbodig en meer "beleefdheid" op mijn verkoop grage ogen?

Woezaah

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je