{{ message.message }}
{{ button.text }}

1 boekje sturen, 36 terug?!

Ik ben op Facebook DE boekjes uitdaging aangegaan! Mits ik natuurlijk 6 mede mama's bij elkaar krijg die mee willen doen!

Afbeelding blog '1 boekje sturen, 36 terug?!' Achtergrond blur afbeelding

Doe ook mee!!

Dit is de Facebook post :)

Mamma's, Pappa's, Opa's, Oma's, alle verzorgende voor kids, Opgelet!

Dit is leuk, dus doe mee!

Wie doet er net als ik mee aan een superleuk boekenproject? Ik ben op zoek naar 6 kinderen, ouders, opa's/oma's, juffen of gastouders!

Je koopt zelf 1 boek(je) en die stuur je op naar een kind...naam, leeftijd en adres krijg je van mij! Het is de bedoeling dat je daar 6 x 6 = 36 boekjes voor terug krijgt.

Hoe leuk is dat?! Laat het even weten als je interesse hebt, dan stuur ik je de verdere uitleg...

PS: Wist je dat kinderen met 15 minuten (voor)lezen per dag ongeveer 1.000 nieuwe woorden per jaar leren? Ik heb het al gedaan. Doe je ook mee?

Het lijkt me echt mega leuk!! Als je ook mee wilt doen laat dat dan weten in een comment!  EN stuur me een berichtje op Facebook! Ik ben super benieuwd waar dit heen gaat en ga de uitdaging mega graag aan. 

Zoizo ga ik mijn uiterste best doen een mega leuk boekje uit te kiezen voor het jongetje waar ik het adres al van heb gekregen, hij word er vast blij van!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je