Snap
  • Mama
  • Babyspullen

1 boekje sturen, 36 terug?!

Ik ben op Facebook DE boekjes uitdaging aangegaan! Mits ik natuurlijk 6 mede mama's bij elkaar krijg die mee willen doen!

Doe ook mee!!

Dit is de Facebook post :)

Mamma's, Pappa's, Opa's, Oma's, alle verzorgende voor kids, Opgelet!

Dit is leuk, dus doe mee!

Wie doet er net als ik mee aan een superleuk boekenproject? Ik ben op zoek naar 6 kinderen, ouders, opa's/oma's, juffen of gastouders!

Je koopt zelf 1 boek(je) en die stuur je op naar een kind...naam, leeftijd en adres krijg je van mij! Het is de bedoeling dat je daar 6 x 6 = 36 boekjes voor terug krijgt.

Hoe leuk is dat?! Laat het even weten als je interesse hebt, dan stuur ik je de verdere uitleg...

PS: Wist je dat kinderen met 15 minuten (voor)lezen per dag ongeveer 1.000 nieuwe woorden per jaar leren? Ik heb het al gedaan. Doe je ook mee?

Het lijkt me echt mega leuk!! Als je ook mee wilt doen laat dat dan weten in een comment!  EN stuur me een berichtje op Facebook! Ik ben super benieuwd waar dit heen gaat en ga de uitdaging mega graag aan. 

Zoizo ga ik mijn uiterste best doen een mega leuk boekje uit te kiezen voor het jongetje waar ik het adres al van heb gekregen, hij word er vast blij van!

8 jaar geleden

Ook als iedereen meedoet klopt het rekensommetje niet! Het is een pyramidespel, het werkt alleen als je in de top van de pyramide zit. Doe er niet aan mee. Wissel gewoon fijn boekjes uit met een vriendin of met je buurvrouw, maar dit is oplichting.

8 jaar geleden

Oooh super leuk!!! :O

8 jaar geleden

Als iedereen mee doet en zelf ook nieuwe deelnemers kan vinden dan klopt het rekensommetje. Maar je hebt gelijk, niet iedereen doet eerlijk mee, of mischien kan jr het juiste aantal mama's niet vinden. Dan krijg je er minder. Of geen :( maar ik vind het een mooi initiatief en ik stuur het boekje naar het jongetje dat ik kreeg gewoon op! En dan zien we verder wel :) Jullie mogen nog steeds mee doen!!! :D

8 jaar geleden

In een groep op Facebook waar ik in zit waren er ook veel die meededen, maar was ook totaal mislukt. Sommigen kregen 0, anderen 1 of 2. Ik geloof ook niet dat het zo werkt. Maar succes, het initiatief is al goed.