{{ message.message }}
{{ button.text }}

1​--Al het slechte komt in drieën.

Een traan rolt er over mijn wang bij dat bericht. De rest van de dag verloopt in een waas.

Afbeelding blog '1​--Al het slechte komt in drieën. '

Ik loop nog even naar de bakker om de taart op te halen, als ik binnen kom staan precies mijn schoonmoeder en schoonzusje voor de deur, ze hebben een cadeau voor Denn, maar ze hebben ook een cadeautje voor onze kleine minimi. Een slabbetje met i love oma. Super lief. 

Vorige week hebben we ze verteld dat we een goede echo hadden gehad en een kloppend hartje hebben gezien. De verjaardag verloopt gezellig en de visite stroomt binnen. Iedereen is super benieuwd naar ons nieuwe huis. Denn en ik zijn trots. Er moet nog zoveel gedaan worden en het is verre van af. Maar het is een stap dichter naar ons gezinnetje. Ik snijd de taart aan en op het moment dat de eerste hap genomen word krijgt mijn schoonvader telefoon. Hij springt op en we weten allemaal wat dat betekend. Zijn vader is overleden.. Een traan rolt er over mijn wang bij dat bericht. De rest van de dag verloopt in een waas. Als laatste visite komt Kees. De beste vriend van Dennis. We praten veel en halen anecdotes naar boven van de tijd met Dennis zijn opa. Rond half 10 gaat hij weg. Wij besluiten vroeg naar bed te gaan.. Er komt nog een zware week voor ons aan en we zijn allebij gesloopt. 

Ik schrik wakker van de telefoon. Dennis zit al rechtop naast me in bed, hij huilt. Ik kijk op de klok en zie dat het half 12 is. Er moet iets ergs aan de hand zijn, Dennis huilt nooit.. Ik kijk hem aan en hij stottert met moeite eruit dat Kees op weg naar huis een ongeluk heeft gehad. Met hem gaat alles goed maar zijn jongste zoon (3) ligt in coma in het ziekenhuis. Ik ben stil.. Geen idee wat ik moet zeggen. Er spookt door mijn hoofd dat al het kwade in 3en komt. Ik sta op uit bed om naar de wc te gaan. Ik verlies bloed. Tranen tuimelen over mijn wangen, ik weet wat dit betekend. Dat betekend dat ik weer mijn kindje ga verliezen. En niet alleen mijn kindje, ook mijn relatie gaat dat dit keer niet overleven.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je