{{ message.message }}
{{ button.text }}

1, 2, 3, 4, 5, 6, 15,... 25... 50... 75... 100... 120!

Zonder het zelf in de gaten te hebben gehad bereik ik een enorme mijlpaal.

Afbeelding blog '1, 2, 3, 4, 5, 6, 15,... 25... 50... 75... 100... 120!'

In 2014 begon ik met bloggen voor Mamaplaats. Om precies te zijn: op 5 mei verscheen mijn allereerste blog. Het ging over 'Pleisters plakken'. Na deze blog volgende meer blogs. Soms met enige tussenpoos. En dan weer een aantal in de week. Het ligt er bij maar net aan hoeveel inspiratie en zin in ik heb om te bloggen. Ik doe het vooral omdat ik het leuk vind. Niet omdat het moet. Ik ben dan wel tekstschrijver van beroep, maar dat betekent niet dat ik echt elke minuut van de dag zin heb om te schrijven. In tegendeel. Naast schrijven heb ik nog meer dingen die ik leuk vind om te doen: lezen, haken, speeltuinen bezoeken, voorlezen, knutselen, koken, theetje drinken, wandelen, bloemetjes plukken en nog heel veel meer.

Een paar maanden geleden vroeg ik me opeens af hoeveel blogs ik eigenlijk voor Mamaplaats had geschreven. Dapper begon ik te tellen. Halverwege raakte ik de tel kwijt. Toch weer opnieuw beginnen. Uiteindelijk kwam ik op een totaal van 100+ blogjes! Tjee, wat een onwijs leuke mijlpaal. Honderd blogjes, wie had dat gedacht. En wat ik nog het allerleukste vind, zijn al die lieve, mooie, eerlijke, hartverwarmende en enthousiaste reacties van volgers en andere lezeressen. Of de reacties op Facebook als één van mijn berichtjes gepubliceerd wordt. Daarvoor wil ik jullie allemaal heel erg bedanken.

Bloggen is voor mij een manier om van mij af te schrijven. En andere mama's herkenning en erkenning te geven. Ik mag dan nu wel de 100 hebben gehaald, ik ben nog lang niet van plan om te stoppen. Wat mij betreft ver(drie)dubbel ik het aantal ruimschoots. Of nog meer...

 

1

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je