{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mama versus echtgenote

Naast moeder van een heerlijke vrolijk ventje ben ik ook echtgenote van een knappe vent. Helaas vergeet ik dat laatste wel eens ;-)

Afbeelding blog 'Mama versus echtgenote'

In 2011 werd ik na 5 jaar echtgenote van een knappe, avontuurlijke, vrolijke en lieve man. Drie jaar later werd ik mama. Drie jaar lang heeft mijn man mij als echtgenote gehad. Alleen voor hem, maar toen werd het 2014. Daar kwam de andere hij. Een lekker ventje. En toen....

Ik ben dol op allebei mijn mannen en kan ze wel opvreten. Alleen geef ik de ene soms meer aandacht dan de ander... oeps. Sinds ik mama ben moet ik mijn aandacht verdelen tussen 2 rollen. Allebei de heren willen mijn aandacht, maar soms trek ik toch een beetje meer de ene kant op dan de andere... sorry, lieverd.

Wil echtgenoot samen lekker op de bank tv kijken.. roep ik mijn kleine mannetje erbij. Owww sorry echtgenoot... je wilde alleen met mij op de bank zitten... oeps ;-)

Wanneer we ergens zijn vraag ik altijd aan mijn kleine mannetje hoe hij het vindt. Als hij geniet, geniet ik ook. Oww wacht, ik heb ook nog een echtgenoot... Misschien moet ik het hem ook eens vragen... oeps. ;-)

Het liefste knuffel ik de hele dag door met mijn kleine mannetje. Hij is immers om op te vreten. Mijn echtgenoot? Oww ja die vindt het vast ook leuk om geknuffeld te worden... oeps.

Tijdens het boodschappen doen denk ik altijd aan mijn kleine mannetje. Wat vindt hij lekker. lees: wat is gezond ;-)  Kom ik thuis blijkt man lief het niet zo heel lekker te vinden. Oww ja oeps.... had ik kunnen weten.

Spulletjes kopen? Ik kom altijd thuis met iets leuks voor mijn kleine ventje. Oww en mijn grote vent? Sorry, lieverd... de volgende keer denk ik ook aan jou. Echt waar.

Gelukkig ben ik niet alleen maar moeder, maar heb ik ook dingen voor mezelf. En mijn echtgenoot? Die vergeet ik echt niet. Neem het bovenstaande met een korreltje zout. Neem niet teveel, want dat geeft een nare smaak. Waarom ik dan deze blog schreef? Zit er niet een beetje waarheid in? Zijn wij soms niet teveel mama en te weinig vrouw/ vriendin van?

Mijn man en ik proberen 1 keer per maand een avondje voor onszelf te plannen. Dan gaan we weg en genieten we van elkaars aanwezigheid. En ik kan je zeggen... dat het heel goed is voor je relatie.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je