{{ message.message }}
{{ button.text }}

mama moet lessen (auto)

oo god mama mag er nu echt aan beginnen lessen nemen ja mama moet toch een x weg met de auto.

Afbeelding blog 'mama moet lessen (auto)'

beste lezers,

hier is die dan de blog vlog over auto lessen.

als moeder van 2 ben ik best wel vaak een auto nodig maar ja als je dat pasje nog niet hebt kan je ook niet gaan rijden, elke x zeg ik het wel van ik ga lessen maar elke x komt het er echter niet van geen zin geen tijd geen geld alles hebben we hier al wel gehad maar ik had het ook makkelijk had mijn lieve papa wel die bracht me over al heen waar ik heem wou of moest voor de jongens naar het buro geen probleem papa bellen en hij kon wel, wel regelen buiten zijn werk uren dan was het geen probleem.

maar ja toch voelde ik me x op x wel weer schuldig om dat ik het zelf ook wel kan doen moeilijk is het niet dacht ik. dus kom op ging het op een dag ik ging gewoon rijschool houders bellen voor de prijs en de gratis rijles opvragen. maar ja ik moest ook nog even gaan leren dacht dat willen ik buiten de rijlessen doen anders wordt het nog wat duurde. even op cbr kijken wanner ze daar nog plek hadden en gewoon geregeld ikke boeken gekocht en dan met 2 kinderen gaan leren dat is een feest ben je aan het leren gaan ze klieren gaan ze elkaar en mama uitdagen maar goed we hebben geleerd de dag was een gebroken cbr voor de theorie bij ons ziet de dichtste in groningen daar gewoon heen niet bij naar denken kinderen in de auto en gassen manlief mee helemaal top, zie tegen me man als ik gelijk haal gaan we groningen nog in zo niet gelijk naar huis. 11 uur had ik dan me theorie maar om kwart voor 11 mocht ik al naar binnen had extra tijd maar zat er maar 10 minuten binnen in totaal.

een joeppie in 1 x theorie dat had ik dan al mooi binnen nu nog het rijden maar daar was al een datum voor in de planning dus dat moest ook goed komen ook mijn rij instructeur die heb je binnen weet niet of ze dat horen te zeggen voor jou doen, maar ja die dag kwam ook aan en moest afrijden had geen stress nog zo als mijn theorie gewoon heen gaan en je ziet het wel meer kan je niet doen.

naja eerst een dikke gedonder met die exame mannetje want mijn rij instructeur ging mee waarom dat in eens moest, ik wou haar zelf mee toen was het goed toen ik zie dat ik haar mee wou voor me zelfvertrouwen het rijden ging goed helemaal top zelf me instructeur deed een druim omhoog toen ik in de achterspiegel keek dus dacht echt voor hij is binnen maar komen we weer terug bij het cbr en kreeg ik te horen dat ik gezakt was op kruispunten!!!! huh hoezo dacht ik niet op ingegaan dacht zal dan wel hij zal het wel weten, maar is mijn instructeur er toch achter aan gegaan waarom precies. antwoord wachten we nog steeds op maar, maar toen een paar weet later weer mogen afrijden en heb ik hem die man die ik toen had als exame snapte niet dat ik de eerste x gezakt ben toen vertelde ik het verhaal en kreeg ik gelijk als tehoren die man die ik toen had laat vaak mensen zakken omdat hij dat kan..... KLO.Z.ak dacht ik echt.

maar nu kan ik zonder problemen rijden mensen.

bedankt voor het lezen.......

Tags: #Mom life

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je